- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Aktív témák
-
Gál István
senior tag
Akinek volt már dolga Pioneer AX5i vel az segíthetne: Eddig optikai bemeneten hallgattam WD Elements Play-ről meg analóg bemeneten is telefonról
és most szeretném a gépemet is rákötni coax kábellel. Bedugtam a DVD/LD bemenetre, kiválasztottam az erősítőn a megfelelő bemenetet de semmi hang.
Tudja valaki hogy hogy lehetne ezt beállítani? Az input assign menüben megvolt minden lépés.
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #26514 üzenetére
A jó isten mentsen meg tőle. Egyébként nincs gondom a mostani HD-s erősítőkkel, de vannak olyan "régebbi" gépek amiknek a minőségét csak a méregrága mai a/v cuccok hozzák.
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
Akit érdekel egy másik AX5 az jelezze mert kb 2 hét múlva lesz nálam egy újabb darab eladó! Az ára szintén 89.000 lesz.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #26315 üzenetére
Ahogy írtam szinte ikon 6 mk2 árban 379.000-ért vatta újan. 170.000-el a legolcsóbb új ár alatt. Nem rossz.
-
Gál István
senior tag
Jelentem az AX5i-nek lába kélt
Egy napot sem élt meg a hirdetés, egy messziről jött fiatalember a hóna alá csapta és elviharzott vele.
A következő akcióterv részletei: ha valakit érdekel egy zsír új dobozos Dali Ikon 8 front pár kb Ikon 6 árban, az jelezze.
-
Gál István
senior tag
Eladó egy gyönyörű Pioneer VSX-AX5i.
-
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #25509 üzenetére
Nem ismerem a fortéjait, de egy hangfal ne attól legyen már jó hogy beleszórnak egy zsák homokot.
-
Gál István
senior tag
Én már csak azért sem szórnék homokot a hangfalba mert ha azt egyszer el kell adni lehet hogy nem fog tetszeni a vevőnek. Még ha ki is lehet valahogy szedni a homokot.
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
Tudna nekem valaki tippet, megoldást mondani arra a problémára hogy:
WD Elements Play 1TB-vel szeretnék filmet nézni és azoknak a filmeknek, amelyeknél a filmet tartalmazó mappában csak szimplán MKV fájl van azoknak van hangja, viszont ahol a mappában az mkv-n kívül van a dts, ac3, stb azoknál nincsen hang.
Hogy lehetne ezt megoldani?
-
Gál István
senior tag
válasz
KisApám #24981 üzenetére
Szerintem egyértelmű.
-
Gál István
senior tag
A nagy sikerre való tekintettel ismét csak halkan súgom meg hogy kb 2 hét múlva lesz nálam egy Pioneer VSX-AX5i ami pár nap teszt után eladó lesz, kb hasonló áron mint a Denon amit már el is vittek tőlem.
-
Gál István
senior tag
Nagyon úgy néz ki hogy hétfőn rendelem a WD Elements Play 1TB médialejátszót. Haveromnál sima wd tv live nagyon tetszett, így gondoltam én is beszerzek már vmi lejátszót.
-
Gál István
senior tag
Aki használ médialejátszót az megírná hogy milyen mindennapi/gyakorlati előnye és hátránya van a beépített vinyósnak és a külső vinyósnak. Köszi!
-
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #24051 üzenetére
Mert aki nem tudja hogy mindenhol annyi az megörül neki szerintem mert olyan mint ha fél áron lenne.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #24014 üzenetére
Hát nem tudom hogy közvetlen utódnak számít-e... Ha majd egyszer lesznek olyan hangfalaim amik zenére is megfelelnek akkor kb egy Denon 3805 kaliberű erősírővel fogom hajtani őket mindenre, mert_
- Helyem sem lesz annyi cuccnak.
-Pénzem sem lesz külön jobb minőségű stereo erősítőre.
-És mert ez az erősítő nekem megfelelne, szerintem stereora is abszolút korrekt, Bbéci szerint is "elfogadható" minőség. -
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #24000 üzenetére
Nem a HD hangok miatt adom el, a vardus 400-al nem sok értelme lenne hd-ra gyúrnom. A 3805-öt magasabb áron tudom eladni mint a másik 1311-et és így lehet majd pénzem egy olyan hangfalpárra amihez majd további gyűjtögetéssel egyszer csak ismét tudok egy ilyen klassz erősítőt venni mint a 3805 vagy talán feljebb... De ez évek távlata.
Ha a HD lenne a bak akkor vennék olyan lejátszót ami analóg kimenetes, el nem adnám a 3805-öt. Egyszerűen csak nincs arányban a mostani hangfalaim minőségével.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #23992 üzenetére
Tudom, főleg házhoz szállítással az egész országba
-
Gál István
senior tag
Újra eladó a remek erősítőm.
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #23514 üzenetére
optimista elgondolás...
Mocskosul nehéz ez a Denon 3805
Jah és nem is fér el a falitartón
-
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #22444 üzenetére
Hát ismét közel jártál hozzá
Csak hallkan súgom meg hogy a hónap végén, de legkésőbb február elején vendégem lesz egy Denon AVR-3805
A Vardusok kb majd fejreállnak tőle
-
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #22225 üzenetére
Én könnyen elviseleg a 3x15ös membránokat egy 15m3-es szobában. De még egy kicsit nagyobbat is elbírnék.
-
Gál István
senior tag
válasz
xtremetuning #21602 üzenetére
Nekem a (szintén a lefelé néző) KEF PSW 1000 subom is pontos, nem rontja el a hangképet ha bekapcsolom néha zenére.
-
Gál István
senior tag
válasz
MaTTeS #21387 üzenetére
Persze vágom. Gondolom azért a denon 1311 is ludas lehet egy kicsit. De hát ilyen árkategóriában nem róvom ezt fel. Egyébként nagyon jól be van most lőve, a KEF subbal tetszik a hangzás. Az említett kis hangerőt most próbálgattam mert sokszor felmerül ez a jelenség és most és is tapasztaltam sub nélkül.
-
Gál István
senior tag
Azt mi okozza hogy a mélyek egészen kis hangerőn nem "indulnak meg"?
Stereoban tapasztalom, 2.1-ben nem. Nyilván a mélynyomó miatt jön elő a mély, de milyen összetevők okozzák ezt? Én leginkább a vardus membránjának méretére gyanakszom.
-
Gál István
senior tag
az lenne a gondom hogy néznék egy filmet aminek van dts hangsávja is, és ha azt választom akkor nincs hang... Pegig az erősítő írja hogy dts de nincs hang csak sima 192kbites ac3 hanggal.
Lejátszó: Media Player Classic + AC3 Filter
-
Gál István
senior tag
Köszönöm a tippeket!
-
Gál István
senior tag
Milyen ketyere lenne a legalkalmasabb hdd-ről vagy usb-ről veszteségmentes (flac) számok lejátszására?
-
Gál István
senior tag
válasz
Tomate #20384 üzenetére
Bocs, nem vágom az előzményeket de ha még nem vettted meg a vsx-520-at akkor szerintem menj még 1 kört mert ahogy BBéci is írta nem sok jóra lehet számítani egy ilyen gép esetében. Persze az elvárásoktól függ minden...
-
Gál István
senior tag
Erre tudnátok valami okosat mondani?
-
Gál István
senior tag
Azért olvasd el ezt is - Netdepo, H/K AVR-147: "Folyamatos kimenő teljesítmény: 5 x 40 Watt; EU szabvány szerint: 5 x ~100 Watt"
Szerintem nem kell félteni kakaó terén a H/K-t sem. A hangminőség terén sztem pedig tuti hogy azonos árban H/K. De úgyis te vásárolsz, aztán majd beszámolsz
-
Gál István
senior tag
Arra figyeltem fel hogy ha nézek egy dvd-t windows media centerben aminek sima DD hangja van akkor kijelzi az erősítő hogy dd egy kis jelzéssel, de ha media player classic-al nézem akkor nem. Ez miért lehet?
-
Gál István
senior tag
Ha már subok, akkor egy subos kérdés:
Érdemes gránitlapot alátenni a subomnak? Mármint egy ilyen belépő kategóriájú mélynyomónál is lehet értelme?
Szerk: Gabor970: grat az alkalmi vételhez!
-
Gál István
senior tag
Jaja, csak a Pio-m behalt és lett Denon AVR-1311. Akkor hogy a HD hangok is átmenjenek tehát:
BD lejátszó -> hdmi -> erősítő in -> erősítő hdmi out -> tv ?
-
Gál István
senior tag
Sziasztok,
Nézegettem bli-ray lejátszókat mint lehetséges karácsonyi ajándékot magamnak. Azt láttam hogy 1hdmi out + 1optikai out van rajta. Hogyan szokták ezeket összekötni a tv-vel és erősítővel? HDMI-t hova és optikait hova? Vagy máshogyan?
-
Gál István
senior tag
Megvilágosodtam. Tudom, hamarabb kellett volna de BBéci hsz-ét csak most tudtam megérteni igazán, egy Coldplay szám alatt. Az amit eddig "beállítottam" eq-n elérhető egy jobb hangfallal "természetesen". Persze sokkal-sokkal jobbal, és drágábbal...
De ha veszek is egy jobb hangfalpárt (mondjuk sokkal drágábbat, akár használtat is) (pl ez)akkor semmi értelme a Denon AVR-1311-el hajtani mert elvész az egész plusz amit a hangfalpár nyújthat?
A vardusok dícséretére szól hogy ezt "megmutatták" nekem.
-
Gál István
senior tag
Lenne egy kérdésem: Most a rendszert egy síma túlfesz.védős elosztó látja el árammal, de szeretném ha szünetmentes táp is lenne. Nem gyakoriak az áramkimaradások, de fél évente mondjuk 1x előfordulhat. Ha veszek egy szünetmenteset akkor azt hogy érdemes bekötni?
-
Gál István
senior tag
Valaki hallgatott már Epos ELS subot? Esetleg vélemény? Az előző KEF amit hírdettem már elment, ez lehetne a következő...
-
Gál István
senior tag
Az én szobám 15m2-es és azt bőven "ellátja" ez a sub, ide sok. Meg merem kockáztatni hogy egy 20m2-es helységben sem okozna csalódást. Én most filmhez 3/4 hangerőn használom és az így elég.
Olvastam egy helyen hogy kb ahány négyzetméter egy szoba, annyi centis sub membrán ajánlott. Szerintem a mostani tapasztalataim ezt akarják igazolni.
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
Milyen sub kábel kell egy KEF PSW1000:
És egy Denon AVR-1311 összekötéséhez?
Előre is köszönöm a választ
-
Gál István
senior tag
-
Gál István
senior tag
Olvasgatok és számomra pont aktuális témát boncolgattok, mert pár napon belül megérkezik a subom.
-
Gál István
senior tag
Gondolom nem sokan vannak de hátha... Van aki hallott mondjuk Dali Ikon 6-ot (akár simát akár mk2-t) és Dali Helicon 400-ast? (simát vagy mk2-t)
Egyik sem olcsó, a helicon már 1m körül van árban.
Hallható a különbség a kettő között?
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest