- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Na végülis megrendeltem a Pioneer HTP-101 szettet, remélem nem lövök vele mellé. Szerintetek ehhez járnak hangszórókábelek is, vagy azt még külön kellene megvenni? (de persze írok a boltnak is, hátha válaszolnak...)
-
Tamoo
nagyúr
Erősítő és TV összekötéséhez ilyen optikai kábel kell ugye?
-
Tamoo
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Most megint elgondolkoztam, hogy csak veszek egy kompaktot 60körül aztán kész...
Mit gondoltok? "Moziélményt" mennyire hozná? Illetve ilyenből milyet érdemes választani (ha egyáltalán érdemes)? Tanácstalan vagyok. -
Tamoo
nagyúr
Új vagyok. Most egy genius 5.1-es hangfaszett van a tv-re kötve sztereoban, mert a tv csak optikai kimeneten tud állítólag 5.1-es hangot kiadni, szóval elvileg mindenképpen előrelépés lenne. A kérdés csak az, hogy megéri-e. Ha nemigazán számíthatok "térhangzásra", akkor nem dobnék ki rá pénzt.
A másik dolog, hogy erre az erősítőre hülyeség lenne kötni ezeket az olcsó genius hangfalakat ugye? Nem szólna jobban mint ezek a kicsi pioneer-ek?
(#42744) Thuglife: Mikor hogy
de úgy kellene ugye, hogy kb fejmagasságba essen? Én azt hittem, hogy a hátsó hangszórók elrendezése miatt nem túl jó az elrendezés, de akkor ezek szerint nem gond, hogy nem középen ülünk.
-
Tamoo
nagyúr
Szerintetek ennek így ebben a formában lenne értelme, vagy halott ötlet? Arányok nem teljesen stimmelnek csak nagyjából felvázoltam... kb 3x5m-es a szoba és ez a cucc menne bele. (a tv 40"-os). Máshogy nem igazán tudjuk berendezni a dolgokat, szóval ha azt mondjátok így nem lenne túl jó a hangzás valószínűleg, akkor leteszek a dologról.
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
Pioneer HTP 101 szettről esetleg vélemény? Elsősorban kompakt házimozi cuccokat nézegettem, de ez még talán beleférne a keretbe és így lenne hangfalak terén bővítési lehetőségem, mert az erősítő engem valószínűleg bőven kiszolgálna. Vagy ezek a kis hangfalak illetve mély felejtősek? TV-re szeretném kötni, zenehallgatás nem játszana rajta, de gondolom arra ez a felállás többé-kevésbé alkalmatlan is. Nem vagyok jártas a témában sajnos, jól jönne egy kis segítség, hogy milyen irányban érdemes nézelődnöm. Használtakat lehetőség szerint kizárnám, illetve sajnos vidéki révén sokfelé nem is tudok most emiatt elmenni nézelődni-hallgatózni. Jelenleg max 100e-t tudnék áldozni ilyen célra, aztán azt még nem tudom, hogy a jövőben akarok-e többet (szóval az sem járható út, hogy most pl. csak erősítőt és frontot vegyek). Szóval a kérdés az hogy ez a pio esetleg megérheti-e vagy nézegessek jobbfajta kompaktokat inkább?Szerk.: Na most remélem nem írtam olyan hosszút, hogy inkább el sem olvassátok és azért nem kapok választ
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest