Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Gál István #26222 üzenetére
-
Poplacsek
senior tag
Nekem meg az a véleményem, hogy ha házimozi erősítővel akarok hifi minőségben zenét is hallgatni akkor bizony mélyen a pénztárcába kell nyúlni, mert az audiofil AVR-ek nagyságrendekkel drágábbak. És itt fel is borul a házimozira felállított idális hangfal ár/erősítő ár 2-2.5-ös arány.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
#09634560 #26212 üzenetére
Kösz mindenkinek!
Monitor Audio RX8-RXCentre-RX1 5.0 szettet fog hajtani. Most kötözgetem be, majd írok milyen a hangja
Amúgy a súlya nem vészes, 15kg körüli mert ez egy D osztályú erősítő a Primare saját fejlesztésű ultragyors akármilyen technológiájával. A tesztek alapján nem szenved kárt a D osztály miatt, minden teszt referencia osztályba sorolta a hangját, amiket eddig találtam és lefordítottam.
Na megyek vissza kötözgetniTényleg a fejhallgató erősítő IC kábelét szerintetek a Primare ZONE2, vagy a RECORD audio kimenetére érdemesebb, vagy kell kötni?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
sirfer #26111 üzenetére
Én a helyedben egy fasza 3D kompatibilis HDMI elosztót vennék és megtartanám a H/K-t, de csak a hangra, a kép meg az elosztón keresztül mehet TV-be, projektorba.
Csak arra kell figyelni, hogy az elosztó olyan legyen, hogy a rákötött sztereo eszköz pl TV irányából ne küldje vissza a lejátszó felé a sztereo információt (EDID), azaz ne butítsa vissza a hangot 2 csatornásra. Bár a legtöbb esetben csak a bekapcsolás sorrendje számít, tehát ha az erősítőt kapcsolod be előbb, mint a projit akkor a sokcsatornás EDID infót raktározza el a splitter. -
Poplacsek
senior tag
válasz
sirfer #24741 üzenetére
Ez így igaz, ez egy nagyon jó cucc, főleg, hogy az enyém!
Tessék kérem 120eFt-ért nincs jobb vétel, a típus új ára annak idején több mint a duplája volt és ez ugyanolyan állapotban van!Tényleg csak azért adom el, mert már régóta egy moduláris felsőkategóriás AVR a vágyam és összejött rá a lóvém.
De egyébként karcmentes és használatba vétele óta automatikus hűtéssel ment, hogy nehogy valaha is túlmelegedjen. Vigyázok a cuccaimra és magamból kifolyólag merek használt cuccot venni én is. Amúgy meg panelben lakom és nem bömböltetem, nem hajtom szét az erősítőket, csak diszkréten muzsikálok. A 355-ösnek egyébként tanítható távja van, de csak arra használtam, hogy betanítsam vele a logitechemet :-)
Na csak ennyit tennék hozzá, majd valaki úgyis elviszi ennyiért és jól fog járni vele. -
Poplacsek
senior tag
válasz
Dorian #23972 üzenetére
Szvsz egy jó HDMI kábel sokkalta többet javíthat a hangon, mint a képen, mégis mindenki a képet teszteli. Persze ahhoz, hogy a hangbeli különbségek markánsan kijöjjenek olyan erősítő + hangfalkábelek + hangfalak is kellenek. A mai TV-k hibajavító áramkörei a gagyi HDMI kábelek hibáinak nagyrészét kiszűrik, leginkább csak a probléma mentes 12bites színmélységet lehet felhozni képben egy jó kábel javára. Viszont a hang az más tészta, ott nemigen van hibajavítás.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest