- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
válasz hackeeeee #38101 üzenetére
ugye tegnap este már szüleim aludtak és nem próbálkoztam hogy mit csinál most nincsenek itthon és olyan 35-40%körül bekapcsol és ha még tovább tekered akkor még jobban pörög de olyankor szélvihar van a belsejében és amúgy télleg kikellet fújatni mert nagyon nagyon poros meg pókhálós volt :S
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #09634560 #38102 üzenetére
Csak úgy belehallgattam egybe, kapásból hangosnak tűnt a center.. Bár halkan hallgattam, mert itthon van az egész család.
(#38104) Maxell014: Ezért van benne. Az szép... Nekem már 2-3 hét alatt eléggé leporosodik az erősítőm. Dehát ez van, havonta kitakarítom általában. A lényeg, hogy jó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
BBéci
legenda
válasz jos3ph #38077 üzenetére
Balinak igaza van, ha Ő nem figyelmeztet, én is megtettem volna.
Előtte a Technics erősítővel kapcsolatban is furcsákat írtál.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak attól függetlenül, nem mindegy, hogy hogy reagál rá az ember..Szerintem. Lehet normálisan is reagálni, nem úgy, hogy kapásból az jöjjön le, hogy x mindent tud. Álá pl. Te sem így reagálsz, pedig elég sok mindenhez értesz, tudsz a témával kapcsolatban, ami már kiderült itt. Szerintem.
Furcsát, mi számít furcsának? Ha azt nézzük, bejött.. épp írta a tulajdonos, hogy működik Neki az előtte nem működő venti, pl.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #38113 üzenetére
Egyszer, pár éve sikerült, az akkori Sony erősítő(m) kiírta, hogy LPCM, aztán soha többet nem láttam ezeket a betűket.
bajnokpityu
"az egyik melykozep teljes frekitartomanyban dolgozik."
Ez így nem igaz, gondold végig![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ZabZib
csendes tag
Hali, írtam ide egy kérdést , de senki nem reagált rá. Lehet azért, mert valami nagyon nagy baromságot írtam, de azért megköszönném, ha valamit írnátok, köszi!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ZabZib #38117 üzenetére
Valószínűleg azért mert semmi köze a házimozi erősítőkhöz, így semmi keresnivalója a kérdésnek itt.
Az a hangkártya egy forintot nem ér. Mivel azt írtad, hogy a "jelenlegi cuccaimhoz", legalább arra vehetted volna a fáradságot, hogy kitöltöd az adatlapodat. Azért a hangkártyáért fölösleges pénzt adni, mert kb. annyit ér - vagy még kevesebbet, mint egy alaplapra integrált.
A többiről nem mondok véleményt, majd megteszi más...
-
BBéci
legenda
Azt sem tudod, melyik Sony erősítőről beszéltem, de kijelented, hogy nem írhatta ki az LPCM-et. STR-DA5400ES
Egyébként 2 éve médialejátszókat használok, nem laptopot, csak eszembe jutott a kérdés.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jos3ph
tag
Lehet, de nekem a stílussal volt bajom. Ha hülyeséget mondok, Te is, mások is kijavítanak, emberi módon, és onnantól már én is jól tudom, tévedni emberi dolog, Te is tévedhetsz. De ha valaki így reagál, akkor én sem hagyom annyiban. Ha nem mondok hülyeséget, nem javítanak ki, és akkor tévesen fogom továbbra is tudni a dolgokat. Na mindegy, de szerintem Te is egyetértesz azzal, hogy akármilyen távhitről is van szó, attól még nem kell a másiknak esni, hogy fogja be...
-
ZabZib
csendes tag
válasz TazLeacher #38118 üzenetére
Bocsi, leginkább ide illett, mivel a többcsatornás hangzásról ti beszélgettek a hsz ek 90%ban.
A saját cuccaimról leírtam mindent a hozzászólásomban, minek írjam le még egyszer máshova is? Ha valami fontosat kihagytam/értelmetlent írtam a hangszórókkal kapcsolatban, az a hozzá nem értésemnek köszönhető. A hangkártya pedig azért lehet érdekes (bármilyen szar is a minősége), mert (szerény háttértudásom alapján) képes 5.1es erősítővel összeműködni.[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
válasz jos3ph #38120 üzenetére
Kedves jos3ph!
Ne haragudj, célom nem a lelked letiprása volt, mindösszesen arra akartam rávilágítani, hogy ha valamiben nem vagy biztos, akkor nem muszáj írni, vagy ha mindenáron reflektálni akarsz, akkor azt is írhatod, hogy: "Igen, ez jó kérdés valaki mondja már meg, szerintem pedig ezt és ezt jelenti..."
A jövőben sok konfliktustól megmenthet Téged, ha alkalmazod azt amit írtam!
-
törölt tag
válasz ZabZib #38117 üzenetére
Ha csóró vagy (én is,de ezt hagyjuk ) akkor neked bőven megtenné egy használt olcsó erősitő is. De ezzel a kártyával nagy bibi van: smmit sem tud.és nincs digitális kimenete sem. ezért nem kaptál választ. Csak olyan erősitőre kőthetnéd,amelynek 5.1 analóg bemenete van. Ezek használtan kb.50 felett vannak.És 3 db. Jack-2Rca vezetékre lesz szükséged ehez. javaslom egy másik hangkártya választásátamelynek létezik legalább 1 digitális kimenete,mindegy hogy optikai vagy koax.És akkor már a legolcsóbbb uj (pl Pioneer VSX420,Onkyo TX-SR307-8-9) vagy használt is megteszi.
Mivel a leirt hangszórók teljesen eltérő karakterüek,Így normális térhangzást ne várj el. -
törölt tag
válasz bajnokpityu #38080 üzenetére
Gondolom ugy értetted hogy a mély és a középtartomány teljes tartományában. magasat sztem nemn ad ki.
-
Maxell014
senior tag
Üdv
még az lenne a kérdésem hogy akkor ehez a technicshez milyen mélyet ajánlotok? -
törölt tag
Szia.
A másik megoldásod nekem jobban tetszik(Pio+Magnatok). Igen,az is 5.0 lesz. A szgépmindkét digitális kimenete(S/PDIF Out) tökéletes az erősitőre való csatlakoztatáshoz,megfelelő vezetékkel Ami optikai vagy egyszálas,árnyékolt RCA csak azt kellene tudni hogy a szgép felől Jack vagy normáloptikai vagy koax megy-e ki,mert Jack esetén jakc-TCa vagy Jack-optikai vezetéke kell venned. . Mélynyomót a szobamérethez szoktunk társitani..Aktiv mélynyomó az saját erősitövel megáldott mélynyomó,mihez csak jelre van szüksége,nem kell külön erősiteni,elég ha előerősitve van. -
hermanyi
addikt
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem , mégpedig ,hogy nem tudtok egy megbízható (olcsó) szervizt Pesten ?
Van egy yamaha RX-V 420 as erölködöm (tudom nem mai darab) és túláram miatt (villám) elszállt a kijelzője és a rádió része minden más működik .
Szóval szeretném megcsináltatni[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Integra
titán
bbéci, xtreme:
tudom, off mert autó hi-fi, de mint ex autó hifisek, mit gondoltok erről, jl audio c5-650?
a mostani massive audio ck6 mélyközép mk6 magas szettem tönkrement, elöregedett, rip ennek a helyére gondolkodom ezen a szetten az ajtókba.
rockford fosgate t4004 hajtaná. a sub meg egy re audio se12d4....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xtremetuning
addikt
válasz Integra #38141 üzenetére
Asszem a véleményemet ismered a JL Audio termékekről...
How much the fish ?Én azokban a kivételes esetekben, amikor elválalok egy-egy autot ismerősöknek, SoundStreamet illetve Focalt szerelek. Előbbi megfizethető, utóbbi....khmmm
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Integra
titán
válasz xtremetuning #38142 üzenetére
310 dodoért tudom usa-ban megvenni. kevesebbért nem találtam még.
[link], [link]ez meg ahogy látom 315ért mo-ra hozná. csak szerintem itt megvágnak a vámmal és áfával kapásból..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Olyan kábel kellene nekem aminek egyik végén 3,5mm-es jack apa van, a másik végén 2db RCA apa van. Hova érdemes mennem ilyen kábelért? 1-1,5m kellene, de 1000Ft alatt nem igen találtam, annyit meg pöppet sokallok egy kábelért."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Dorian
félisten
válasz #75912448 #38109 üzenetére
"A Venice képes az LPCM 5,1- 4608 Kbps-t továbbítani az erősítő felé, vagy csak sztereóban küldi át?"
Ahogy nézem csak sztereóban küldi át, bár az erősítő 5.1-es bejövő jelet mutat "Multi chanel in" kiírás mellett De csak a frontok szólnak.
Valaki írta, hogy DTS HD MA-t nem tud:
Természetesen tovább tudja küldeni sokcsatornában (több ilyen filmem és koncertem van), csak kódolni nem tudja, az az erősítő dolga.
Bár ennyi erővel az LPCM-et is tovább kéne neki...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
jos3ph
tag
válasz Gál István #38147 üzenetére
Lájkolom a kábeled
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest