- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
jos3ph
tag
ERRE valaki
-
Johnny Cage
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz #09634560 #38692 üzenetére
amikor HIvoxot kérdeztem,h lehet-e baj abból,h a fele védelmet kiszedte a rotelből, az volt a válasz: ami 50Wnál nagyobb tápot tartalmaz, normális ember úgysem hagyja ott bekapcsolva.
Ebből kiindulva, mivel a rotelnek nincs standby üzemmódja, csak főkapcoslója,én bizony kikapcsolom minden este. ha ezért tönkremegy,hát igy jártam...
Nem vitatkozok, abszolút elismerem,h jobb a készüléknek, de nekem annyira kényelmetlen lenne nonstop bekapcsolva hagyni,hogy nem akarok másképp tenni.
eladó topping dac
-
törölt tag
válasz Tabika #38669 üzenetére
Optikai digitális kábellel(Toslink-nak is nevezik),a tévé optikai kimenetét a Pio420 valamelyik bementére .mert kető van. A sim Divx-es lejátszótt pedig árnyékolt 1 szálas RCA koaxkábellel a lejátszó coaxial feliratú dugóba dugd,pioba pedig a coaxial(az ne érdekeljen,hogy Cd van odairva ).
-
BBéci
legenda
válasz jos3ph #38697 üzenetére
A dobozméretnek nincs sok köze az erősítő teljesítményéhez, a súlya miatt inkább kételkedem. D osztályú végfok esetében, elképzelhető 800 W pillanatnyi csúcsteljesítmény, ami RMS-ben a felénél is kevesebb lehet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz Johnny Cage #38690 üzenetére
Nézd, szoba mekkora? Arra méretezik a teljesitményt. Kétnaponta vannak belinkelve olcsó mélynyomók. És nem kell megegyezniük a Missionnal. Ha megmondod,keresek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #38706 üzenetére
Nem is kell bekapcsolva hagyni.
Ha ugy tervezték hogy nincs standby (márpedig idősebbek, emlékezzetek: 30 évvel ezelőtt sem volt sehol standby!! ) akkor semmi hiba, tuti birni fogja,sztem biztosan erre megfelelően méretezték. Mivel a Henry-t (indukció mértéke) a trafókon gyártás előtt biztosan kimérik.[ Szerkesztve ]
-
jos3ph
tag
Csak nem értem miért kell madárnak nézni a vásárlót, tehát miért egy olyan értéket kell írni amit sose tud a tulajdonos kihozni belőle. Miért nem azt írják, ami valójában döntés értékű lehet egy hangfal választásakor. Ez a bögreszettek 1000W-jára igaz a legjobban. Komolytalanná teszik, amellett, hogy egy bögreszett önmagában komolytalan, legalább is számomra. Értem, hogy a hangfalaknál a W az csak tájékoztató adat, ahogy már írtad is, de ha annak a kis Jamonak 250W-ot adtak volna meg, akkor azt gondolnám, hogy hu-há, tudhat valamit, de 800W komolytalanná teszi. Ennek ellenére kíváncsi lennék én is mit tud.
-
jos3ph
tag
válasz hackeeeee #38719 üzenetére
Ezt is értem de a miért, inkább arra irányult, hogy miért nem adnak hasznos értékeket, amire a vásárló kíváncsi, amivel nem b@asszák át a leendő tulajdonost. Erre most azt tudnám példaképpen említeni, hogy az álláshirdetésnél senkit nem érdekel, hogy mennyi bruttót lehet keresni, mindenkit az érdekel mennyit nettót lehet kézhez kapni. És mindig bruttót adnak meg, mert csábítóbb. Valahogy így gondoltam a miért-et. Sz@r ez az egész reklám dolog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Johnny Cage #38717 üzenetére
Hát vesd is el, mert ekkora szobába legkevesebb 150 Wattal számolj. Inkább pl. KEF C4 sub-ot vagy Yamaha YST SW 216 vagy 225-el számolj.
Alkalomadtán belinkeltetem az 1 sz hsz-ba a táblázatot. -
hansolo1106
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat.
Hát 260 ezret nem akarok rá áldozni, szóval az nem nagyon jön szóba.
Az a helyzet, hogy nekem hangzásra tökéletesen megfelelne egy ilyen 20-30 ezres számítógépes 5.1 szett, csak azt sehogy sem tudom rákötni a tv-re. Ezért nézek más megoldás irányába.
Ezek a 43 ezer körüli (LG, Panasonic, Sencor) belépő házimozi szettek nekem bőven megfelelnek. Ha ezekkel én tudom 5.1ben élvezni a filmeket a számítógépről a tv-re kötve akkor nekem az teljesen megfelelne. -
jos3ph
tag
válasz #09634560 #38722 üzenetére
Tiszta sor, az embert ott és úgy b@asszák át, ahol, és ahogy tudják, ez a szemét világ van, mindent a pénzért. Csak a saját fene nagy igazságérzetem tört felszínre, és elkezdtem ezen filozofálni. Bocs mindenkitől, hogy teleszemeteltem a topikot vele. Csak felmérgeltem magam rajta.
-
törölt tag
válasz hansolo1106 #38723 üzenetére
5.1-ben valóban leadja de az élvezet.. hát,halvány élvezet lesz... 60-wattos mélynyomóval esetleg 9-12 nm.es szobáig vagy szgép körül...
Számitógépről és tévéről egyszerre, sztem ezt a feltételt csak a Sencor és az Onkyo termékei képesek 100 alatt biztositani úgy hogy ne kelljen ki-be dugdosni.. Onkyót jobban ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Kicsi, kevés.
(#38720) jos3ph
Akiket a Jamo mélyládák érdekelnek, azok el is hiszik a 800 wattot. Meg is érdemlik.(#38723) hansolo1106
Mielőtt meggondolatlan kijelentéseket teszel és megveszel valami vackot, hallgass meg 1-2 valódi házimozit![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jos3ph
tag
Ha tényleg nem tudsz többet szánni rá, akkor itt egy Genius SW 5.1 Home Theatre rendszer. A lényege az, hogy fadobozos, és számítógépes szett kategóriában abszolút megállja a helyét. Hallottam már szólni, csodát ne várj tőle, de ami számomra pozitívumként rögzült, az hogy nem lehetett hallani alacsony frekvencián olyan zörgést, torzítást, mint műanyagos társainál. Ebben nincs lejátszót, ez csak a hangfalakból áll, mélyládában az erősítővel. Annyival jobb is mint az általad kiszemeltek lejátszós bögreszett! ITT van is róla egy topik, olvasgass. Ja és rátudod kötni a TV-re is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jos3ph #38727 üzenetére
Szerintem ez nem fog megfelelni neki: nincs rajta digitális bemenet,pláne 2..
Sencor semmilyen Az ez árbeli Onkyok is csak halvány élvezetet adnak, de egy Onkyo 508 vagy használt 5-6 sorozatú erősitővel megtámogatott pl. most akciós 150-ért JBL balboa 5.1 már szerintem böven megfelelne.[ Szerkesztve ]
-
hansolo1106
csendes tag
Értem.
Az a helyzet, hogy szívesen költenék több pénzt a rendszerre, de egyszerűen feleslegesnek érzem a lakásomba. A galéria alatt van nálunk egy 66cmes hdtv + egy kanapé, az egész kb 8 m2. Ide szerintem totál felesleges drága cuccot venni, úgyse hajtanám ki mert a szomszédok meg egyből szólnának. Én csak vmi minimális térhangzást szerettem volna, vmit ami azé jobban szól mint a tv hangszórója.
De ahogy elnézem azt hiszem jobban járok ha elkezdek gyűjtögetni vagy megelégszek a tv hangszórójával.
Köszi mindenkinek az ötleteket. -
jos3ph
tag
Annyit még mondok neked, ha tudsz várni, és gyűjtögetni, akkor tedd meg! Hidd el a várakozás meghozza gyümölcsét! Amit sanci38 is javasolt JBL-eken gondolkodj el. Tudod "olcsó húsnak híg a leve" mondás nem született oktalanul... Az én véleményem az, hogy várj még vele, és később vegyél sokkal jobbat, kicsit több ráfordítással mint azt mostani lehetőségeid engedik!
-
törölt tag
válasz hansolo1106 #38730 üzenetére
Én oda Onkyo HT-S3405 vagy 5405 vagy hasonlóra gyüjtenék. De ha nem kell HD, akkor egy belépő vagy eggyel jobb szintü lejátszóval és egy JBL SCS178 (SCS178 már 40-ért van használtan) 100 alatt bőven kijössz.Álló esetén Proson Event vagy az emlitett Balboa szettel már nagyon jó minőség is elérhető 200 alatt. tudom hogy sok,ezért mondta Béci: halass előtte,utána itélkezz és dönts.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz hansolo1106 #38730 üzenetére
Te is abban a tévhitben vagy, mint a kezdők többsége.
A drága rendszer nem azért kerül sokba, mert hangos, hanem a hangminősége miatt. Az olcsó, gagyi is szólhat bántóan hangosan, viszont iszonyú szarul.
Sőt, éppen a jobb készülékekre, rendszerekre igaz, hogy halkan is szépen, tisztán, valósághűen, dinamikusan szólnak.[ Szerkesztve ]
-
hansolo1106
csendes tag
Ezér kell fórumokra járni, hogy az ember ne vegyen szart .
Köszi még egyszer az infokat, azt hiszem el kezdek gyűjtögetni + körülnézni a hirdetéseknél, hátha találok vmi jó vételt.
Viszont akkor lenne még egy kérdésem: ezekben a mai erősítőkben elvileg van már HDMI ki + bemenet, tehát meg lehet azt csinálni h laptop->hdmi kábel->erősítő->hdmi kábel->hdtv? -
jos3ph
tag
válasz hansolo1106 #38735 üzenetére
Amit Sanci38 javasolt Onkyo HT-S3405 vagy (Onkyo HT-5405) erősítőt, abban van HDMI, és igen összetudod kötni vele a laptopot.
[ Szerkesztve ]
-
sutyi987
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta nyomon követem a fórumot és véleményetekre lennék kíváncsi.
Van egy 5.1-es házimozi rendszerem és egy kis szobaátalakítás miatt (kb 15 m2) újra szeretném kábelezni az egészet.
Jamo C405 (biwiringre alkalmas), CEN400, C401, KEF C4 + Denon AVR-1610
Kácsáék kínálatából szerintetek milyen kábel lenne megfelelő? (Somogyi féle 2*2.5-ös kábel lenne cserélve). Javulna vmit a hangzás ezáltal?
Előre is köszi
-
törölt tag
válasz hansolo1106 #38735 üzenetére
Igen ez az előírt bekötés HD erősitők bekötésénél. Minden HDMI erősitőnek van HDMI output-ja.
-
KatonaT
aktív tag
És ez?
Hkts200
Minőségi és ahogy látom akciós...
Erre a subra rákérdeztem valamelzik nap de senki nem nyílvánított véleményt :/ -
bajnokpityu
félisten
válasz jos3ph #38718 üzenetére
ebből az otbol az első hármat ajánlanám, ha márkát kell javasolni. marantzbol biztosan ki vagy se szeriat vennék, nadoknak van egy fajta stílusa, ami vagy bejön, vagy nem.hallgass meg egyet. yamahat se felejtsd el, itthon sz*rba nézik, ezért olcsó,kollégának meg jó a füle.
roteleknek nincs egységes hangszine, típusa válogatja, h mit tud gyarilag.tuning nélkül meg kicsit rosszabb, mint egy se marantz.
eladó topping dac
-
jos3ph
tag
válasz bajnokpityu #38740 üzenetére
pölö EZ
-
jos3ph
tag
válasz bajnokpityu #38743 üzenetére
Srác írta, hogy több mint 10 évet porosodott használatlanul. Ez nem árt neki? Nem lehet ettől semmi baja?
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #38743 üzenetére
HÜM, ha máshol 23ért árulja akkor a 30as alku kicsit rossz üzlet lenne
[link]
Jó dolog a vatera de vásárolni onnan nem szabad -
cekkk
veterán
válasz jos3ph #38746 üzenetére
De biztos nem fogja bántani a lelki világodat, ha egy ilyen össze vissza karcolt valamit veszel, mert ha ez tényleg az ágynemű tartóban pihent akkor nem így kellene kinéznie.
A Voda ügyfélszolgálata is meghülyült?, eddig még felvették, de tegnap este 15 perc után adtam fel, most már 20 perce tartom lassan, vagy is elzenél ez itt mellettem, csak kicsit unom már
-
nebulo5
senior tag
Ha már Malac&Mk2, akkor EZT se tévesszétek szem elől!
Igaz, nem az SE széria, de a hang karaktere egész normális. Főként ennyi pénzért!Üdv: nebulo
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs