- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30052 üzenetére
Én is láttam és jó áron is lenne ... de hát a szín ... a fene egye meg. Ha elborul az agyam mindjárt elmegyek a Saturnba és veszek egy 1911-es Denont, ha nem tetszik eladom. Persze ez sem jó út igazán ... venni - eladni. Egy dologtól félek, hogy ezekhez a hangfalakhoz kevés lenne. Kinek van 1911-ese? Mondjon már valamit!
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #30054 üzenetére
mostan bevallhatom amúgy,h egy 2309et néztem ki.2 óra mulva jár le a vaterán,utána privátban venném a héten.elvileg a 2106ot szerdán viszik.
egyébként pont fekete.
nekünk a mostani uj butorok elég sötét wengék,a fekete sztereom is eltűnik.neked milyen szinű a bútor,hogy csak a fekete illik hozzá?[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz Brandys #30039 üzenetére
http://www.amazon.de/Marantz-SR6004-N1B-B-schwarz/dp/B002PD61QM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1305369146&sr=1-2 itt van 6004 feketében igaz 200 euróval drágább mint a ezüst. Ezek szerintem nem kelendő az ezüst, hogy ennyivel olcsóbb, gondolom nem a festés kerül ennyivel drágábba
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30055 üzenetére
Jó gép jó áron.
Nem is annyira a bútorok színe a döntő, hanem a nappali karaktere. Fa födém igazi nagy látszó gerendákkal, kandalló, sötét bronzos lámpa és egyéb fém kiegészítők, valahogy az ezüst nem illik a képbe.[ Szerkesztve ]
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30055 üzenetére
Egyébként ebéd közben gondolkodtam és lehet, hogy hajlok a 2310-re 130K-ért, talán nem rossz üzlet és elég is lenne és még pénzem is maradna egy Dune Base 3.0-ra. Később váltanék (ha nem jönne be) egy nagy Marantz-ra ha mégis úgy látom, hogy szükséges.
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30060 üzenetére
Igen van olyan, hogy illik hozzá az ezüst és a fekete is. Viszont nálunk az ezüst nem mutat. Most biztos hülyének néztek, de egy hasonló méretű dobozt alufóliával burkolva az erősítő helyére tettem. Tudom a szín nem pont olyan, a forma egyáltalán nem olyan, de mégis legalább a karakter kijött belőle és egy hasonló méretű ezüst foltot legalább meg lehetett nézni.
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30063 üzenetére
Máris intézkedem.
-
bajnokpityu
félisten
nézd csak:
2309:74%
2310:91%http://www.testseek.com/home_electronics/hifi/receivers/denon_avr-2309-p-c7e59ecd-a34b-8dd3-6c49-664c9c247357.html
2309nél aszongya:
Published: 2008-10-14, review by: techradar.com
Fabulous balance with HD-audio, Punchy sound with CDs
No networking, Strange remote, Not at its best with ProLogic, No dedicated Pure Direct mode, Only 1 HDMI output.kissé kétkedem a tesztelők tudásában,mert azon kivül,h kizárt,h ne tudjon pure directet egy denon,még a manuálban is benne van...[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30068 üzenetére
A Denon AVR-2309 User Manual-ból:
Playback in the PURE DIRECT Mode
This is the mode that recreates the original sound most faithfully, providing extremely high quality sound
Press [PURE DIRECT].
To cancel, press [PURE DIRECT] again
• When in the PURE DIRECT mode, the on-screen display is not displayed and the display on the main unit is turned off
• If the HDMI input connector is selected, video outputs are output in the PURE DIRECT mode
• The channel level and surround parameters in the PURE DIRECT mode are the same as in the DIRECT mode. -
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30069 üzenetére
Itt van egy teszt [link] és néhány érdekes diagramm a 2309-ről, ezt elolvasnám a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
robi0604
őstag
válasz Brandys #30071 üzenetére
Nem szeretnélek lebeszélni és a márkát nem előtérbe helyezve, de a régebbi felsorolásod szerintem pont tükrözi a különbségeket.
Sajnos a Marantzot még nem hallottam, de ha hozza a régebbi szériák hangját, nagyon jó vétel, bár pár embernek nem jön be a karakterisztikája.
A 460-as HK, ha nem is teljes kategóriával,de feljebb van a denontól, inkább a 3xxx felé tendálva.
Ahhoz képest minimális az árbeli különbség.Esetleg keresd vissza kimi hozzászólásait, bár neki emlékeim szerint 435-ös volt.
Valamilyen módon próbálj meg meghallgatni egy 23xx szériás denont és utána el tudod dönteni, hogy ez illene e az avianókhoz.
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Brandys
tag
válasz robi0604 #30072 üzenetére
Köszönöm, mindenképpen azon vagyok, hogy meghallgassam a 2310-et. Jó néhány tesztet elolvastam, azok alapján jött szóba, bár egy teszt is szubjektív bizonyos vonatkozásban. H/K-m volt, Marantz-om is. Ha igaz az, hogy márkán belül azonosak a stílusjegyek, akkor erről a két márkáról van már ha nem is véleményem, de legalább sejtésem.
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30075 üzenetére
Amelyiket érdekesnek találod
-
Brandys
tag
válasz bajnokpityu #30075 üzenetére
Most indulok az erősítőért, még ma összelövöm a rendszert.
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #30012 üzenetére
Ennél egyszerűbb megoldás akkor nem létezik ezekkel a cuccokkal?
Létezik olyan HDMI kábel, ami (HDMI >> HDMI + 2composite audio)? Ha más megoldás nincs legalább a laptopról jó sztereó hang jöjjön ki egy kis barkáccsal ...
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BBéci
legenda
válasz BullZeye #30078 üzenetére
Mi az a composite audio???
A HDMI digitális, hogyan alakulna át a hangjel analóggá???
Valaki javasolta, hogy a laptopból SPDIF kimeneten vezesd ki a hangot az erősítőbe, ami szintén digitális.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz kimi02 #30079 üzenetére
460 az utódja a 445nek? vagy hogy van HKnál a sorozatok megkülönböztetése?
megkaptam,beforrasztottam a hibás ribbon helyett az újat.most meg a másik oldalinál vettem észre,h nem tökéletes. még nem vok benne biztos,de olyan,mintha eltolódott volna oldalra a hang.
egyébként élvesedett a magas is.asszem ezt a hangfalat yamahával,marantzal nem lenne okos hajtani.BBéci, Te ribbonod is hajlamos éles hangokra fényes hangú erősítővel?
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #30081 üzenetére
a marantzokat miért kinálják olyan drágán használtan idehaza?
akármi másik márka használtan úgy bukja árát,hogy na.
mondjuk nem kelnek el,de ettől még irreálisak sztem az irányárak is.eladó topping dac
-
Dorian
félisten
Hangcsillapító szivacsok és én - újabb felvonás
Sokkal jobban észrevenni a különbséget negatív irányban, tehát amikor elpakoltam őket (nem teszt, csak kanapécsere volt, felfordulás) Bedobtam valami zenét olvasás mellé, szóval nem direktbe hallgattam, de egyből lejött: a színpad homályosabb lett és általánosságban is valami zavar volt az erőben
Amit nem gondoltam volna: a frontok mögötti szivacsok legalább annyit számítanak, mint a velük szemközti falon lévők. (Bár korábban Béci megmondta, de nem hittem el )[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Altemor
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám a rendszerem összeállításával.
A szereplők:
- számítógép, gts 460-as videókártyával, alaplapba integrált hangkártyával
- Onkyo tx-sr308 erősítő
- monitor, lg W2363VÚgy szeretném összekötni őket, hogy Számítógép ---HDMI--->erősítő---HDMI--->monitor. Az erősítő viszont nem hajlandó leszedni a hangot, az a gyanúm, hogy a videokari a hdmi outján egyáltalán nem ad ki hangot. Ha ez így van, akkor mi lenne itt a legjobb megoldás? SPDIF-en vinni a hangot? Ha nem így van, akkor mit csinálok rosszul?
Köszi a segítséget!
-
nyunyu
félisten
válasz Altemor #30084 üzenetére
Videokartya driverben engedelyezve van a HDMI hang?
Masreszt a hang beallitasoknal az nV eszkoze legyen a default.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
BullZeye
veterán
Félsz, hogy 1 kérdőjellel nem értik meg az emberek, hogy az kérdés?
Elírtam, RCA Stereo Audio (de mivel 95%ban composite video-val karöltve van együtt használva, leszűrhető lett volna), olyasmi kéne mint ez (és így alakul át a digitális analóggá, ami egyszerű, analog->digitális a nehéz, de az is létezik, kb 50$).
Csak a hang kéne, és Analog VGA helyett HDMI, mert nem vagyok benne biztos, hogy van benne S/PDIF a laptopban, és mivel nincs nálam, nem is tudom megnézni.
Képek alapján egyetlen beazonosíthatatlan portnak tűnő rést találtam, ez lenne rajta az S/PDIF kép bal oldalán, az UTP port és az USB3.0 között hátul a sarkon?
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz BullZeye #30087 üzenetére
sztem ebben nincs spdif.sem optikai sem koaksz.
ideje egyébként csak úgy van spdif,hogy a füles kimenetbe beleépítenek egy optiksi spdifet,és egy filléres átalakítóval lehet normál toslinkra alakítani.nyilván kifejezetten jót tesz az egyébként sem minőségi optikai csatolásnak,de még mindig jobb,mint a hangkari analóg jelét kitenni.manapság szinte csak az acer rakja bele,meg a nagy multimédiás asusokban szokott lenni.én sem úsztam meg külső usb hangkarit.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
BullZeye
veterán
válasz bajnokpityu #30088 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy mikor TV-re van kitéve, akkor csak a HDMIn jön hang és kép, többi ilyen jellegű portot letiltja. Mert ha működne a fejhallgató port, akkor barkács módszerrel átalakítóval rca audio-ra kötném a stereo hangot, jobb mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz BullZeye #30087 üzenetére
Meglepetésemet és csodálkozásomat akartam kifejezni a kérdőjelekkel.
Házimoziban és hifiben az RCA kábeleket önállóan használják, kompozitot csak nagyritkán, végszükség esetén.
Számomra felfoghatatlan, hogyan lesz a HDMI kábelen haladó digitális hangból egy adaptertől analóg. Ahhoz D/A konverterre van szükség.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
laci7878
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszi nem értek hozzá.Kinéztem magamnak 2db.erősítőt csak nem tudom melyikkel járnák jobban hosszú távon.Van 2db házi készítésű 8 ohmos 130/160w-os 3 utas SAL hangfalam és azokat szeretném egyenlőre meghajtani.
1: Yamaha RX-V367 3D-Ready 5.1
2: Sony STR-DH500
Válaszotokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
egyetlan ilyesmi trükköt ismerek.a dvi kimenetben van,h benne van az analóg vga jel,és ezért tud működni a dvi dsub átalakító.ami kajak csak a csatlakozón alakít,jelen nem.
viszont nem vettem észre,h be volt kapcsolva a jobb oldali hangfalon -0.5decibeles csökkentés,ezért éreztem,h halkabb...
eladó topping dac
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #30094 üzenetére
Jó, de itt HDMI csatlakozásról volt szó. Nem vagyok informatikai szaki, ezért számomra az egyértelmű, hogy egy laptopból HDMI-n digitális hangformátumokat lehet kivezetni. Másnak nem is lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
laci7878
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszi nem értek hozzá.Kinéztem magamnak 2db.erősítőt csak nem tudom melyikkel járnák jobban hosszú távon.Van 2db házi készítésű 8 ohmos 130/160w-os 3 utas SAL hangfalam és azokat szeretném egyenlőre meghajtani.
1: Yamaha RX-V367 3D-Ready 5.1
2: Sony STR-DH500
Válaszotokat előre is köszönöm.
sürgős lenne -
Sanya46
csendes tag
Segitséget kérnék!
ONKYOtxsr308, vagyPIONEERvsx520.Melyiket válasszam a két belépőszintü gép közül, árban hasonlóak, tudásukat csak leírásokból ismerem kvázi.Aki ismeri a két gépet, kérem segítsen, mert több évre vennén és egy-két napon belül utalnom kéne a pénzt.
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.