-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asmoday
csendes tag
válasz
arcitec #162059 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, ezért is választottam az anyagiak és a rendelkezésre álló hely figyelembevételével az SVS SB-2000 pro-t
Ezért is kérdeztem a véleményeteket, mert szeretnék hozzá egy olyan kábelt, ami a legjobban kiaknázza a képességeit (nyilván egy bizonyos anyagi kereten belül)
-
Asmoday
csendes tag
válasz
BBéci #162056 üzenetére
Köszönöm, hogy az SVS kábelt is megemlítetted, azzal is szemeztem csak nem találtam róla teszteket. Az Oelbach azért szimpatikus, mert azt olvastam róla, hogy részletes és dinamikus mély hangokat produkál. A rendszeremet filmre és zenére fejlesztem, kb 60-40 % arányban, szóval a “nagy robbanások” mellett a pontos basszus is szempont lenne.
-
Asmoday
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek beszerezni egy SVS-SB 2000-es mélysugárzót, viszont tapasztalat hiányában nem tudom milyen kábelt vegyek hozzá.Egyelőre az Oehlbach NF 214 sub kábelét néztem ki, de kiváncsi lennék a Ti véleményetekre is, hogy ebben árkategóriában (vagy olcsóbban :D) mik jöhetnének még szóba.
Jelenleg a láda egy Denon x2600h erősítőhöz lenne hozzákötve.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged