- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
junior11 #48946 üzenetére
Tényleg.Mindegy, ez az egy ilyen dvd-m van. Mindenesetre köszönöm a választ!
MasterMark!
Értem én, hogy Ti a Stones koncertet hangosítjátok, de nem kellene a másikat lefikázni. Én, és a családom ezt is 10 hónapig fogjuk fizetni, és egy 30nm-es albérletbe szerintem tökéletesen elég. Gyakorlatilag az egyetlen szempont az volt, hogy lehessen kapni nálunk az áruházban, és legyen rajta optikai bemenet. Nekünk elég. Nem értem, miért kell ilyen hozzászólásokat postolni. Azok a hangeszközök, amikről Ti itt beszéltek, nekem fél évi fizetésem. De mindegy, leírták ezt már előttem ezren...
-
dodopek
addikt
Elképzelhető, hogy a LG DH 6520T nem tudja a dts-t??? Nincs hang a Rammstein dvd-men!!! Kihullik a hajam...
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Megvettem a LG DH 6520T házimozit. A csomagban nem volt vasmag.A régiben még volt.Már nem kell,nem használják? Vagy csak kisprórolták?Köszi a választ!
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Mivel az árazzuk be a házimozit jól láthatóan halott, benneteket is megkérdeznélek. Szerintetek egy LG LH-t360 kompakt cucc mennyit érhet? Eladnám. Kb 6-7 éves, megvan a blokkja, garanciája, talán a doboza is... többé kevésbé karcmentes, a mélyláda kicsit viseletesebb. 40ig lehet felcsavarni, de 25nél sosem volt feljebb... [link]
Köszi, ha megtiszteltek egy korrekt válasszal. -
dodopek
addikt
Upsz, most nyitottam ki a szemem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged