- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Igazából semmi baj nincs velük, csupán került hozzám egy Yamaha Yas 306 soundbar, és azt vettem észre, hogy a multicast miatt csak azt hallgatom, mert kényelmes nagyon. Ráadásul az egészet tudtam integrálni az okosotthon rendszerembe, szóval igazán kényelmes.
Ezért gondoltam, hogy ha már itt van két pár hangfalam ( cambridge audio S30, phonar volume 2 ), akkor lehet el kellene menni egy okosabb erősítő irányába.
Előbb meghallgatom valahol, mert én is azt érzem, hogy nem lesz egy kategória a kettő. Inkább az lesz a kérdés, hogy mennyivel rosszabb. Ha sokkal akkor inkább gyüjtögetek jobbra.
Vagy esetleg valami hálózati lejátszó irányba nézelődök.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy nem teljesen házimozis kérdésem lenne, de szerintem tudtok segíteni.
Szemezek egy Yamaha R-N303D erősítővel.
Azt látom, hogy van rajta egy optikai és egy digitális koax bemenet.
Optikával a TV-met kötném rá, de a gépemet is meg kéne oldanom. Asztali gépem van, és semmilyen optikai kimenetem nincs, csak Jack és nyilván csomó USB.
Hogy lehet ezt költséghatékonyan viszonylag jól megoldani? Nem sok értelmes árú hangkártyát látok digitális koax kimenettel
Köszi a segtíséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest