- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
-
Onishi
tag
válasz
#09634560 #74705 üzenetére
De ahogy nézem az erősítő hátuljára (Pioneer VSX-528/828) oda van írva, hogy Caution: Speaker Impedance 6-16Ohm. Biztos, hogy tetszeni fognak a 4Ohm-os hangfalak neki? Gondolom nem hiába írták oda.
Illetve, az a CAV 5.1, amit linkeltetek, a front hangfalai képesek bi-amp-ra (CAV DP288)? Ha igen, akkor nem lenne érdemesebb Pioneer VSX-828-as típusú erősítőt választanom? Csak mert az tudja a kettős erősítés üzemmódot. Mennyivel javul a hangzás ilyen esetben? Mert ha nem számottevő, akkor maradok az 528-asnál. -
Onishi
tag
Tudnátok egy kis ismertetést adni arról, hogy házimozi rendszer kiépítéséhez mekkora/milyen vezetékkel kell a hangfalakat kötni az erősítőhöz? Gondolok itt elsősorban a vezeték átmérőjére. Köszi.
-
Onishi
tag
válasz
Oldfighter #74698 üzenetére
Tehát akkor 80 000Ft alatt, bármelyiket választhatom, mert mindegyik hulladék? Tudom, hogy ennyiért csak szart kapni, de gondoltam a legkevésbé szarabbat venném akkor.
-
Onishi
tag
válasz
Sefter #74691 üzenetére
Jónak tűnik, de Nagycenk elég messze van nekem, nem tudnám megoldani a szállítást. Amiket belinkeltem azokról esetleg valami vélemény? Én laikusként úgy vagyok vele minél nagyobb, minél több hangszóró van benne annál jobb. Mennyire helytálló ez a megközelítés ezeknél a típusoknál?
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Házimozi erősítőt és hozzá 5.0 vagy 5.1 hangfalszettet kívánok venni:
Erősítő fő szempontja a DLNA támogatás, ez alapján a legolcsóbb modelleket néztem ki:
Pioneer VSX-528
vagy
Harman/Kardon AVR-151
Namost ehhez szeretnék venni hangfalszettet, de maximálisan 80 000Ft-om van rá.
Tudom, hogy ennyiért nem szabad venni, szarul szólnak, ezekhez az erősítőkhöz nem illenek, gyűjtsek még 200-at stb. Azonban korlátozottak az anyagi lehetőségeim. Nem mellesleg még így is ezerszer jobban fog szólni, mint a mostani "rendszerem". Ha későbbiekben ölembe hullik egy nagyobb pénzösszeg, majd eladom és veszek jobbat. De addig is ilyen összegből kéne kihozni a legjobbat.
Kinéztem pár modellt:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ennyi pénzből melyik lenne a legjobb választás? Esetleg ha tudtok ajánlani más típust, annak sem vagyok ellene, sőt használtnak sem.
Főleg mozizásra, játékra és zene hallgatásra(rock) kellene, 20 m2-es szobába.
Abszolút tanácstalan vagyok, nem tudok dönteni, kérlek segítsetek.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest