-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Nem rég vettem két komolyabb hangfalat, igaz "csak" Videoton hangszórók vannak benne, de azok újra lettek tekercselve állítólag vastagabb huzallal és ezáltal nem mozog annyira a membrán, jobban lehet küldeni nekik. (barátomnál kipróbáltuk t.amp e800 -al és brutálisat szólnak) Régebben tudtommal discoztak velük.
És hát az erősítő már nagyon a teljesítménye végét járja, amikor a hangfalak még csak be sem melegedtek.. arról nem is beszélve, hogy az én bot füleim szerint már torzít az erősítő és kicsit tartok tőle, hogy egyszer csak lesz egy nagy puff aztán volt erősítő és hangfalak, nincs erősítő és hangfalak.
Beavatnál ebbe a négyszögjeles dologba? Még nem igen hallottam róla és érdekelne.Sanci38: Mi mehet tönkre az erősítőben, ha hosszabb ideig olyan teljesítményen van használva, ahol már kicsit torzít és a teljesítménye kb. 80-90% -át adja le?
Tekintve, hogy ez egy házimozi erősítő és nem kifejezetten egy végfok nem nagyon merem hajtani. -
Alu
senior tag
Sziasztok!
Olyanban tudna segíteni valaki, hogy a Pioneer VSX-D712 házimozi erősítőben van-e hangfal védelem?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest