- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi00
csendes tag
Szerintetek ez az Onkyo TX-SR308 erősítő passzol ehhez a Proson event 6 +42+41 szetthez?
-
tibi00
csendes tag
válasz
Oldfighter #27854 üzenetére
Köszi, tényleg sokat segítettél! Első körben ezt szeretném meghallgatni: Proson event 6 + event 42 +event 41, ezek még megfizethetők a számomra, és mivel kezdő vagyok, lehet indításnak megtetszi.
Erről mi a véleményetek, illetve milyen erőlködő illene hozzá? Mire kell odafigyelni erősítő vásárlásnál? Bocs a sok kérdés miatt, de tényleg nem szeretném kidobni a pénzt az ablakon, szeretném tényleg a lehető legjobbat kihozni belőle.
-
tibi00
csendes tag
válasz
Oldfighter #27841 üzenetére
Megfogadom a tanácsod, egy kicsit gyűjtögetek még. Abban tudnál segíteni, hogy addig is milyen hangszórókat hallgassak meg? Melyek azok amik szerinted megérik az árukat?
-
tibi00
csendes tag
válasz
Oldfighter #27825 üzenetére
Köszi a válaszodat.Nézegettem használt komponenseket is, de őszintém szólva lövésem sincs melyik a jó, az összeset meg nem tudom meghallgatni. Azon is gondolkodtam, hogy először csak a frontokat venném meg, aztán lassan bővíteném.
-
tibi00
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy 22 nm-es szobában egy régi genius 5.1 hangszórót használtam, amit sikerült eladni, és úgy döntöttem, hogy veszek egy erősítőt és egy 5.0-ás szettet, amit később kibővítenék egy mélynyomóval. Nemcsak filmnézésre, hanem zenehallgatásra is használnám. Szívesen költenék a rendszerre több pénzt, de most sajnos 80-100 ezret tudok rá szánni. Erősítőnél teljesen tanácstalan vagyok, mivel nem értek hozzá, hangszórót kinéztem egyet, de még nem volt időm meghallgatni(Proson event 6 + 42 + 41). Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mit ajánlotok, illetve mibe ruházzak be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest