- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gijon #160372 üzenetére
De, sajnos egyszerre kéne mennie. Fateroméknak kell, mert fater hallássérült, és a soundbar halkan meg elég muternak, de faternak meg fejhallgató kell.
Szóval mindenképpen az a megoldás kell hogy a tv optikai kimenetét ketté osszam.
Egyébként vannak ilyen optikai elosztók, amik aktívak [link] azért ez már csak jó lehet (
), ha a passzív annyira nem is jó.
Szerk; mondjuk azt nem értem hogy ezeknél is van olyan a leírásban hogy átkapcsolási funkció manuális, de ezen pl kapcsoló sincs? [link] csak lehet valami olyan kütyüt kapni, ami kettéoszt 1 optikai jelet, minden különösebb gond nélkül, és egyszerre tud működni mind a két kimenet, nem pedig kapcsolható.
-
Sziasztok, olyan kérdésen lenne, hogy szeretnék egy optikai elosztót, átolvastam 1-2 topikot (már amit erre a keresésre kidobott) és úgy vettem észre hogy sokaknál nem működik az elosztó(?). Bár ahogy olvastam, a legtöbben 2 be és 1 ki megoldással használták volna.
Nekem arra kellene egy ilyen elosztó, hogy a tv optikai kimenetét ketté ossza, az egyik egy hangprojektorba menne, a másik egy fejhallgató erősítőbe.Erre a megoldásra alkalmas egy ilyen optikai elosztó? (előre is
) [link]
-
-
Sziasztok, az alábbi képen zölddel megjelölt helyre van rákötve az 5.1-es hangfalszettem, az lenne a kérdésem hogy amit pirossal jelöltem meg arra rákötnék 2 másik hangfalat, ezeket pc-hez használnám. Megoldható ez így ebben a formában? Illetve be tudom majd valahogy állítani hogy hol az 5.1 (házimozi) hol a 2.0 (pc) szóljon? Az erősítő egy Yamaha rxv363.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged