- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asperitat
csendes tag
válasz
Asperitat #110517 üzenetére
Üdv!
Sikerült megcsináltatni a PMA-560-at, azt mondja a szaki, hogy az előlapi vezérlópanel processzor földelt vagy mi, és ez okozta a gondot. Némi újra forrasztás és hibátlan a rendszer..de..
Rátoltam aux-ra a samu bd player-t és film közben némi cicergést hallok. És csak aux-on.. -
Asperitat
csendes tag
-
Asperitat
csendes tag
Mint laikus gondoltam csak, hogy bemelegedést követően marad el a kattogás.
Hofyan tudnám azt kiméretni, ha a kondik valamelyike haldoklik, illetve cseréltethetőek ezek, érdemes foglalkozni velük? Mármint, hogy nem olyan árról beszélek ami egy másik erösítőt is eredményezhetne? -
Asperitat
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene kérnem.
Használtan vettem egy Denon PMA-560-as erősítőt.
Azt vettem észre, hogy bekapcsolást követően kattan a relé, de míg be nem melegszik a trafó (gondolom én), addig kattog, hallhatóan szabálytalan időközönként old a relé, és a hang is el-elmegy. Aztán pár perc után, tökéletes minden. Ez valami kontakt hiba lehet, bekötési hiba, vagy valamelyik alkatrész a halálához közeledik? Mit kellene tennem?
Egyébként úgy hozta a sors, hogy a napokban érkezik egy PMA425R is. Heco Interior H30- hoz melyik passzolna szerintetek inkább? Természetesen tudom melyik a nagyobb vas, de hátha valakinek van mindkettővel tapasztalata.
Üdv! -
Asperitat
csendes tag
Másképp teszem fel a kérdést:
Heco Interior Reflex 30H 40k vagy Sony ss-mf450 25k??
Yamahával hajtva, lágy zenére, filmekre.. -
Asperitat
csendes tag
Tudom nem egy HECiO IR H30 de ti melyiket ajánlanátok a következőkből, illetve mik a tapasztalatok, ha ismertek a tipusok?
Sony SS-MF450
Sharp CP8800 -
Asperitat
csendes tag
Sziasztok!
baba érkezése végett váltok a lágyabb hangzás felé, és a rendszert már részben ki is árultam.
Mindenek előtt megírnám, hogy egy Yamaha RX-V359 az alapja mindennek.
Lágy, dinamikus, és részletes hang az ami számunkra kellemes, és ebbe az irányba szeretnénk keresni valami olcsóbb kivitelü stereo rendszert. Zenei téren mindenevők vagyunk..de néha néha egy egy film is bele esne a hallgatásba.
A kiszemeltek:
Heco Interior Reflex 30H
Infinity Reference 51i
Infinity Reference 31Mkii
Pilot ESL 200Nem véletlen a felsorolás, számomra a ranglista vaéahogy így néz ki, és én személy szerint a Heco felé hajlanék. Az ár behatárol, és nagyjából 40 a teteje használtan.
Véleményeket szeretnék kérni a választással kapcsolatban, köszönöm!Ja és urólagoson annyi, hogy valószínű az erősítő is cserés lesz egy Pio VSX-423 vagy 329-re... Érdemes lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest