- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolla
csendes tag
válasz
xxlongikaxx #111059 üzenetére
Nem általános használatra kellene. Nekem van jó rendszerem itthon. A gondom az, hogy amiket lehet kapni ilyen PC hangfalakat, azok nekem minőségben nem épp kielégítő, még a 2.1-es dobozosok sem, amibe mondjuk beépített az erőlködő, ezért gondoltam arra, hogy van egy átlagos hangfal páram amit ide oda lehet hurcolászni, és mellé csapnék egy erősítőt. Gondolom ez a rendszer jobb lenne mint egy átlagos 2.1 dobozos, vagy egy fos Géniusz. Ezért vacilálok. De ha van más ötlet akkor szívesen fogadom, és köszönöm.
-
rolla
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat ha kicsit off, de nem tudom hol tudnám a kérdésemet feltenni, ezért inkább itt teszem fel nektek.
Melyik erősítőt vegyem meg szerintetek? FX-audio TDA7498E vagy SMSL TDA7498E?
Mindegyiknek az adatai alapján egyforma a tudásuk, de mégis alkatrészek szempontjából melyik lenne jobb választás? A cél egy hordozható erősítő (hátizsákban elfér), ami meg tud hajtani nekem egy pár 8 ohm-os 88db érzékenységű hangsugárzót úgy ~40w-on. A hangminőség minél jobb legyen a lehetőségek szerint persze.
Ha van más erősítő típus, akkor mit ajánlanátok?
Két link a két erősítő belsejéről:FX-audio TDA7498E:
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v1/32259333096_3/2015-FeiXiang-FX1002A-TDA7498E-power-160W-2-digital-amplifier-audio-A1-preamp-original-music-fax-line.jpgSMSL TDA7498E:
http://image.dhgate.com/albu_362563107_00-1.0x0/new-upgraded-smsl-sa-98e-120w-x-2-tda7498e.jpgElőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged