-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizsó
csendes tag
válasz
kabar #109128 üzenetére
De biztos hogy ugyanaz a zúgás. Volt már "szak"szervizben is, és nem találtak semmit
Ha nincs egyetlen bemeneti forrás sem rákötve, akkor is hallani sajnos.Igen, ez a füles másik lehetősége...
Van optikai bemenetes füles pl. Sennheiser RS 175, de 80 ezer egy fejhallgatóért nem olcsó... -
Lizsó
csendes tag
válasz
sakal83 #109121 üzenetére
Nem vagyok vájt fülű, nekem eddig megfelelt a hangfal szett...
Nyilván van sokkal szebben szóló, sokkal jobb, de nem akarok csillió pénzte beleölni abba a havi 2-3 filmnézős alkalomba.Igazából onnan indult az egész, hogy a TV-hez nem tudok anélkül fülest csatlakoztatni, hogy a hátulján!!!! a TV közepén lévő jack dugóba ne csatlakoznék. Ekkor a TV hangszórók viszont lekapcsolnak. Nem lehet menüből állítani, hogy fülhallgató (jack) vagy TV hangszóró. Azt már igen, hogy audio kimenet vagy TV hangszóró.
Tehát ha a párom nem ezt hallgatná, hanem pl. olvasna, akkor felkelés, csatlakozó keresés a lehetetlen helyen egy falon lévő tévén. A film végén ismét felkelés és kihúzás.
BT-on csatlakoztathatható egér, billentyűzet, de füles nem.... 2015 gratulálok Samsung!Az erősítőm pedig már nem az igazi, ezért gondolkodtam ebbe az irányba.
- a fejhallgató kimenete zavaróan zúg (mert ide kötöttem volna a TV helyett a fülest)
- de a hangszóró kimenetek is, magas hangerőn, ha pl. a filmben csend van, zúgnak
- és a távvezérlő is kezdi megadni magát -
Lizsó
csendes tag
Sziasztok,
hozzáértők segítségét kérném, mert én nem vagyok az....
A rendszeremből kiesett az öreg plazmám, ez indította a folyamatot. Vásároltam egy Samsung 55H6500 3D LED tv-t.
A meglévő házimozi erősítőm viszont már meglehetősen öregecske (Yamaha RXV620RDS) - még HDMI csatlakozó sincs rajta - ezt szeretném cserélni, hogy a HDMI kínálta funkciókat használhassam.
HECO VICTA 500 hangfalszettem van (+ egy Magnat aktív láda) egy kb. 4x4,5-es szobában:
http://www.edigital.hu/Hangfal-szett/Heco-Victa-Set-500-Cseresznye-Hangfal-p31443.htmlAlap szintű házimozi néző vagyok. Egyelőre a TV saját médialejátszóját használom mkv - 3D-re.
Tudtok esetleg típust javasoltni ehhez a TV és hangfalszetthez?
pl. Harman/Kardon 151?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest