- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferke[HUN]
tag
Samsung házimozit láttam 60.000-70.000-ért. Nyilván ez kevés egy erősítős 5.1-es rendszerhez. Maximum 100.000-120.000-et, sejtésem szerint ez kevés a boldogsághoz.
Sanci!
Megnéztem a Denon AVR 1312 Xp-t, az egy kicsit húzós az én pénztárcámnak...
[tudom, hogy a minőségre áldozni kell] köszönöm a segítséget!
-
Ferke[HUN]
tag
Igen, bögreszettre gondoltam.
Hogy mi az akadálya az erősítős cucc építésének?
Ez egyszerű. Az ára, illetve, hogy nem értek hozzá.
Tudom, hogy nagyon értesz hozzá, ezért örülök, hogy reagáltál. Ha nem túl nagy kérés ajánlanál nekem egy olyan alap erősítőt + hangfalakat, amik kielégítenék az én nem túl magas igényeimet!? Illetve tudnál adni pár tanácsot, hogy mikre figyeljek a vásárláskor?
Elsősorban filmeket nézünk, a fentebb leírt tv-n, külső vinyóról. DVD-t nem nézünk, zenét csak autóban hallgatunk. Hetente 3-4 filmet megnézünk.
Hálás köszönetem!
A Denontól egy konkrét típust ajánlanál?
-
Ferke[HUN]
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de segítségre lenne szükségem. Van egy Samsung LE40C650-es tv-m, aminek a mediaplayer-én nézünk .mkv filmeket egy WD My Book Essential külső vinyóról. Az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel bennem a gondolat, hogy milyen jó lenne egy térhatású hangrendszert is igénybe venni. Tudnátok olyan házimozi rendszert ajánlani, ami viszonylag "olcsó", de elfogadható hangot ad ki?
Erősítős rendszert nem tudok építeni, komplett házimoziban gondolkodnék. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged