- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis.nol
tag
válasz
Patice #126220 üzenetére
Ezt, hogy "melyik forrás esetén" nem igazán értem. Nekem alapnak tűnt, hogy az optikai kábellel ki jön belőle az 5.1. Tévednék?
Habár, most segítenek, hogy mire gondolhatsz. Beltéribe megy a koax (upc) onnan hdmi-vel a tv-be.
Most a tv a dvd lejátszóval van összekötve (hdmi) és az az 5.1-es szettel és így ki jön a dvd-ből az 5.1.
Optikait még nem tudtam kipróbálni, mert az nincs az orion dvd lejátszón.Ezt találtam egy leírásban: "Audioformátum opció a műsorszolgáltatástól függően eltérő lehet. Az 5.1 csatornás Dolby digital hangzás csak akkor használható, ha a TV optikai
kábellel csatlakozik a külső hangszóróhoz." [link]
és egy másik helyen angolul (de ezt nem igazán értem): [link] - 8. oldalon. -
dennis.nol
tag
Sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy jól gondolom-e:ezt ([link]) szeretném megvenni a Samsung LE37D550-es tv-hez, hogy ezen (optikaival összekötve a tv-vel) ([link]) a régi 5.1 rendszeren szóljon (nyílván ha van 5.1 akkor az, ha nincs, akkor sima sztereóban).
Ez így működhet?A másik alternatívám egy ilyen vétele (az optikai bemenete miatt) [link].
Előre is köszönöm segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest