- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Paris
tag
ahol most lakunk ott ezt a szettet használjuk/tuk 19nm-en egy HK255-el gyakorlatilag 98%-ban filmnézéshez, ritkán némi zene.
Majd ha az új lakást belaktuk van a hosszútávú tervben csere, de most ezt akarnám használni, de a hülye szekrény miatt a két front sugárzóval nem tudom mit kezdjek.
Azért gondoltam hátha valakinek van itt "világot megváltó ötlete"
Hát költeni mindenre kell... "nincs ingyen ebéd"
A másképp megközelítés alatt mit értesz? -
Mr Paris
tag
Sziasztok,
Egy kis tanácsra lenne szükségem, hátha valakinek van valami ötlete.
Adott az alábbi szoba és egy JBL SCS 178 5.1 hangfalszett
A center és az oldalsó dobozok helye adott, a center menne középre a TV alá a hátsók meg állványra a kanapé mögé/mellé, de az elülsőkkel és a mélynyomóval nem tudom mit kezdjek, hova lehetne tenni.
Ha a két oldalsó szekrény tetejére teszem az szerintem nagyon nem jó.
Vagy ezzel a szoba elhelyezéssel inkább vegyek egy hangprojektort és felejtsem el a 5.1-et?
A szoba kb. 22nm (a parkettás rész), de ugye oldalt nyitott.
Előre is köszönöm ha van valakinek ötlete.Ui. a szekrényt nem tudom lecserélni, mert asszony ragaszkodik hozzá
-
Mr Paris
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis tanács kellene van egy kb. 1éves HK255-m ami nem rég elkezdett ciripelni... a benne lévő 2db ventilátorból az egyik "zörög" , ha film közben valami olyan rész van ahol nincs hang akkor borzasztóan zavaró főleg, hogy eddig soha nem csinálta.
Kérdésem igazából az volna, hogy ez szerintetek ez "normális" vagy vigyem el szervizbe? Még garis csak kérdés nem hajtanak-e el egy ilyen hibával.Köszönöm előre is
szerk.: Ja a zörgés mértéke nem olyandurva ám pl. asszony észre sem veszi, de amúgy nagyon zavaró...nekem legalább is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest