-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz
Ferenczi Áko #182383 üzenetére
Pedig azzal segítettem a legtöbbet, hogy leírtam, egyik sem ajánlott.... Tiltólistás
Eleve haladó topikban nem szórakozunk ilyen polcsugárzós, hangyafasznyi hangszórókkal... Persze nem tudhatom kinek milyen az anyagi helyzete, de ez nem hogy filmnézésre, semmire sem jó.
Inkább várj kicsit, gyűjtögesd. Tudom drága hobbi, de hidd el ezek amiket kérdeztél semmire sem jók. -
Smiley
addikt
válasz
Ferenczi Áko #182386 üzenetére
Akkor azt amelyik jobban tetszik kulsore. De komolyan, ne vedd ezt sertesnek, de ezen a szinten tenyleg az amelyik jobban nez ki. Hangban, valoszinuleg nagy kulonbseg nincs a 2 kozott. A szamok amik ra vannak irva ugysem igazak...
-
Smiley
addikt
válasz
Ferenczi Áko #182383 üzenetére
Mindegyik csak DVD-rol fog lejatszani neked filmeket, ezen kivult egyiken sincs digitalis video kimenet. Ez 2023-ban nem igazan ajanlott. A Sony-n legalabb van digitalis bemenet, arra legalabb a TV-t ra tudod kotni, es Stereo PCM-et biztosan tudsz rajta hallgatni. Viszont ennek igy nem sok koze van a hazimozihoz.
-
WaterWave
veterán
válasz
Ferenczi Áko #182379 üzenetére
Egyik sem ajánlott.
-
válasz
Ferenczi Áko #182375 üzenetére
-
I'am Dony
őstag
válasz
Ferenczi Áko #182375 üzenetére
-
Dorian
félisten
válasz
Ferenczi Áko #78957 üzenetére
Messze nem éri el a topiklakók ingerküszöbét a minősége
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #78955 üzenetére
Ha még neked kell fizetned érte, hogy más megszabaduljon tőle....felejtős.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #78386 üzenetére
Annyira alacsony árat adtál meg, hogy nemhogy szettet, de egy darab hangdobozt sem lehet venni ennyi pénzért, még használtan sem. Szerintem topikot tévesztettél.
Tamoo
Én a régi "5.1-es" Genius szettre gondoltam, de még az is többe kerül, maga a szett. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #78386 üzenetére
szia
nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest