- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor hadd mondjak másik, szakmai érvet is amit tapasztalat utján is megerősithetek: mivel a mélynyomó adja le az alsó frekvenciákat,nem a HM erősitő, ezért azt nem az erősítőnek kell erősitenie, így az a sáv (80 Hz alatti) felszabadul a közép és alsó-közép frekvenciának,ez tehermentesiti a HM erősitőt Így jobb lesz a beszédérthetőség és tisztábban hallod a zenei hangokat. Ráadásul nem melegszik anyira az erősitőd se mert épp a legalsó frekik mennek ki a portokon a legkisebb impedanciával,így a legnagyobb áramot veszik fel a végfoktól a többi rovására.
AD1: a mélysugárzót eleve ugy hangoljuk (és az YPAO és az AUdyssey is ezt teszi, az utóbbi néha túlzóan is,mint olvashattad) hogy ne hallatszon ki nagyon, épp csak észrevehetően legyen benne a hangképben, a méylnyomót kikapcsolva viszont hiányozzon. Ezt nem hiszem el hogy izléstől függ, sőt inkább izléshiánynak tartom jól hallhatóvá vagy afelettivé erősiteni.
AD2 (Bécinek!): ez beleirtam az 1. sz hsz. módositásában de nem vagyok biztos benne hogy elküldtem ,mert hosszúnak találtam. Jópár mondatot kivettem emiatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Mikrotik routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest