- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stubi28
tag
válasz
Silentfrog #2809 üzenetére
most már én sem értem mit is szeretnél pontosan.
az általam ajánlott játékos játsza az mkw-t is és hdmi kimenet felkonvertálja azt 1080p-re.
ez fontos lehet mivel a manapság letölthet, dl lemez felférő anyagok többsége 720p.
nem is értem miért szenvednél a hdavi-val, ha ott az mkw lehetősége.
egyébként mint fentebb írtam nem 25, ha nem csak 16k az ára. -
törölt tag
válasz
Silentfrog #2813 üzenetére
Oké.
Én akkor már kipótolnám BD-re, mert kb.duplája. -
törölt tag
válasz
Silentfrog #2809 üzenetére
Ha csak DVD elég a scart, vagy komponenes de az se fog 525-nél nagyobb jelet adni.
Elég világosak voltunk, mit nem értesz???
Szerkesztésre: igen, így helyes! -
törölt tag
válasz
Silentfrog #2804 üzenetére
Scart már nem viszi a HD ready-t. Ha PAL-nál nagyobbat akarsz, oda már mindenképp HDMI vagy komponens kell, valamint nem DVD hanem BD player vagy médiajátszó, lapostévére scart helyett menjen komponens "p" üzemmódban, jobb, ezt javaslom, akármilyen lejátszót veszel.
-
Dorian
félisten
válasz
Silentfrog #2804 üzenetére
Scartot felejtsd el, ha lapostévére akarod a lejátszót kötni, a digitális átvitel (hdmi) sokkal szebb képet ad, függetlenül a felbontástól, tehát dvd-nél is!
-
Stubi28
tag
válasz
Silentfrog #2798 üzenetére
Azt hiszem meg is találtam apontos típusát: LG DVX689H
természetesen itt vidéken a tesco úgy áraz ahogy akar, de neten több helyen is láttam már 16000Ft-ért is.
Olvass utána, érdeklődj a fórumokon vele kapcsolatban.
Remélem tudtam segíteni. -
Stubi28
tag
válasz
Silentfrog #2798 üzenetére
Pedig én pont ma láttam egy LG tipusút a tesco-ban! A pontos tipusra sajna nem emlékszem, de tény, hogy dvd player mivolta mellet, külön ki volt emelve, hogy játsza a .mkw file-okat is, és természetesen HDMi kimenetes, felkonvertálós, usb-vel ! 24000Ft
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #2793 üzenetére
Elég a scart, nem kérdéses.
Olyan dvd játszó nincs ami vinné az mkv-t még ha avi van benne akkor se!!! Ezt jegyezd meg: mert akkor a pal-nál és az ntsc-nél nagyob sorfelbontást is kezelnie kellene ami csak a BD playerek tesznek meg. Ez szabvány. MKV pedig konténerfile amibe sokminden belefér és nem kodek mint az avi. -
Patice
nagyúr
válasz
Ha azt akarod, hogy a DVD lejátszó mkv-t is lejátsszon, akkor lehet inkább Blu-ray lejátszókat kellene nézned. Az viszi a DVD-t is.
Van egy eladó Samsung Blu-rayem, esetleg ha érdekel...
-
Stubi28
tag
válasz
A tegnapi próbálkozások után megszületett a hármas. Már csak ki kell találni melyik legyen a befutó...
LG BD370 ?
LG BD570 ?
Samsung BD-C5300?Tudásban nagyjából megegyeznek, mindegyiken van optikai kimenet (is) és emberi áron kaphatóak.
melyiket ajánlanátok leginkább? (wifi nem fontos)-silentfog nem neked akart menni, csak megint rohanok...-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest