- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
Köszönöm.
Abban tudnál még esetleg segíteni hogy hogyan kell ezt a hozzárendelést megcsinálni mert erre vonatkozóan sehol sem találtam utalást. Azt tudom csak hogy az optikai és a coaxiális bemenetekhez az van írva hogy assignable tehát elvileg hozzá lehetne rendelni de az input assign menüpont alatt csak egy analog inputba lehet belépni ahol analog beállítást CD vagy TV módba lehet kapcsolni. Digitális input sehol sem jelenik meg.Nem értem hogy ha a hátlapon vannak ilyen csatlakoztatási lehetőségek amelyek ráadásul ilyen assignable jelzésűek akkor a menüben miért nem látható az az opció amivel ezt a hozzárendelést el lehet végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest