-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian101
tag
válasz Krisztian101 #166850 üzenetére
Ezt itt hagyom az utókornak, meg saját tapasztalatként, hátha valakinek segítek ezzel
Tegnap megvettem a kisebbik Rotel R8-956AX -et, este bekötöttem 5 csatornára. Gyönyörű tiszta hangok a tér szépen egyben, sok magas, de mintha kevés mély lett volna (de nem az volt a “baj”) 🙂 Kicsit EQ-ztam, de nem lett az, amit szerettem volna. Ma bridge-be kapcsoltam a 3 sztereo csatornát, így a 3x100W meghozta az eredményt! Valójában nem a hanggal volt a baj, hanem az erővel. Most az erősítő a hátsó feladatokat és a végfok a fronton dolgozik. A felhők elvonultak a nap kisütött 🙂 Erőteljes hangzás a tér így is egyben van, nem lehet hallani semmit abból, hogy a frontokat es a hátsókat más hajtja! Le a kalappal a Rotel elött!! Nem mai darab ez a kis szerkezet, mert van vagy 20éves , de amit produkál az frenetikus!
A párom azt mondta, mikor ma néztük a Z Világháborút (World War Z): “Nem is tudtam, hogy ebben a filmben ilyen jó jelenetek vannak!” 🙂 Hát ennyit dobott a hangon a cucc! Szépen belesimult a rendszerbe, mintha ott sem lenne, de csendben hűvösen teszi a dolgát és ellátja kellő erővel azt.
Mindemellett, még megveszem a 1075-öt is, mert kiváncsi vagyok rá és amelyik győz az maradAzt mindenesetre egy életre megtanultam, hogy a házimozikhoz meg a hangtechnikához kell az erő!
Bár most erősen gondolkozok, hogy ez marad és nem pörgök egyenlőre tovább a fejlesztésen. 🙂
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest