- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Alapvetően lehet hogy Láma kérdés lesz, de lehet alapjában téves a tudásom.
Azt hagyjuk hogy a pc még mindíg nem ad ki képet neki csak a laptop ez offtopic, mert nem az avr hibája.
Sikerült beállítanom viszont, hogy bekapcsolt állapotban átadja a hangot a tévének pl. a set top box. Arra nem képes a készülék, hogy kikapcsolt/standby állapotban is ezt tegye? Tehát kép és hang is átmegy az AVR en a tévébe és ott látszódik a kép is szól a hang.
-
cintula187
addikt
Hogy tudom megállapítani, hogy a 827 es Pio tudja e azt a funkciót hogy kikapcsolt állapotban továbbítja a HDMI jelet?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41824 üzenetére
Valaki valamilyen épkézláb ötletet plíz.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41821 üzenetére
Update még az őrületben, hogy párom laptopjáról megy az átvitel. Hozzáteszem kikapcsolt avr nél itt sincs kép.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41807 üzenetére
Más forrással (UPC HDMI box) továbbítja a jelet, de ha ki van kapcsolva akkor nincs passthrough? Bekapcsolva kell lennie az erősítőnek minden esetben?
Pcről továbbra sincs semmi élet(kép)jel a felbontások között.illetve a catalystban 640*480 on oké van. De bármi máson semmi kép. -
-
cintula187
addikt
Emberek!
Ennek a sub elrendezésnek van értelme?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41748 üzenetére
Erre várnék tippeket!
Hangot leszedi az erősítő (Pioneer vsx-827)de a képre így néz ki a tévé akármilyen felbontásban vala.
És a boot képernyő is látszik de amint belép a winbe hangyaháború van. Az avr menüje is megjelenik.
Biztos valamilyen beállítás a ludas (legalábbis remélem). A kábel más "közegben" műkszik, szinte az összes (game, bd, sat) HDMI bemenetre próbáltam már.
-
cintula187
addikt
Valamint nem ismeri fel az USB-t. NTFS ben van formázva
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41735 üzenetére
Első megoldódott. HF ben szinte úgy szólt mint egy fülhallgató, LF ben jó. De nem tudok belépni a receiver menüjébe.
-
cintula187
addikt
Két kérdés:
bx2 nél (mert végre megvan a HF vagy LF be dugjuk a hangfalkábeleket)
Valamint mit és hol állítsak ha a PC-t a game vagy akármelyik HDMi bemenetbe kötve a tévén csak hangyák háborúja jelenik meg? Jelzi a tv hogy 1080p vagy alacsonyabb felbontást kap de értelmes kép nem jelenik meg rajta.
-
cintula187
addikt
Ez volt már?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41249 üzenetére
képernyö duplikálás kikapcsolva és mégse jo
-
cintula187
addikt
válasz
Dorian #41232 üzenetére
Most basztattam össze vissza. Menüből ki be de nem csinálja. Ha nem jön elő újra akkor marad. Még úgyis megyek hozzájuk hangfal próba kábelekért.
talán kicsit off.
De nekem ez most kicsit nem tiszta. Friss rendszer, SSD vinyó. Jó a filmek nem azon vannak. Amióta az alábbi 24p beállítások vannak XBMC-n néhány film beakad. Kmplayeren nincs gond.
-
cintula187
addikt
Urak!
Vettem tegnap KCS-HH2 HDMI kábelt. Nem plasztik dobozosat hanem zacskósat(mondták ez is vadiúj, kevesebb a hulladék)
Viszont amióta benne van amikor a XBMC "villog" értsd. frekit vált zöldes meg egyéb színes pontok csíkok jelennek meg egy időre, mintha rossz lenne a csatlakozás. De ez se mindig :S -
cintula187
addikt
Üdv megint!
Használ erősítők közt most nem látok semmi tetszetőst és vennem kell mert már fél évek várok erre és újak közt az alábbi kettő közt vacilálok:
Pio 827
Denon 1713Monitor audio bx2 még mindíg. Kérdésem hogy érdemes e a plusz 20 a Denonra ez esetben?
De ha tudtok jó használt ajánlatról azt is megköszönöm.
Köszi
-
cintula187
addikt
Az alábbi kérdésem lenne. PC - AVR- TV összekötésénél korábban már volt szó róla hogy melyik HDMI kábel legyen a jobb? Vagy inkább mindkettő ugyanabból a családból származzon?
AQ forestet és kácsa KCS-HH2 -öt néztem ki. Esetleg Inakustik premium? pc - receiver közé 2 de lehet 1,5 méter is elég.
üdv és köszi
-
cintula187
addikt
Nőket hagyjuk ki a HM témából!
Pedig hangfalakat készít/tuningol...
És szaklapoknak is írt ő is évekig.Na de visszatérve. Használtak közül elvitték az onkyo 609 et is amit terveztem venni. Ha nem lesz nekem tetsző új akkor a még mindíg MA BX2 -höz melyik passzolna inkább? Pio vagy Denon?
-
cintula187
addikt
válasz
Old FatBoy #38884 üzenetére
Engem is kezd már idegelni ezen a szép napsütötte tavaszi napon a flegma beszólásaid sokasága. Hallgasd meg hogy változik e a hangja. Próbáltad? Eszerint nem.
-
cintula187
addikt
válasz
Sefter #37103 üzenetére
Megköszönöm az ajánlásokat. Utóbbi időben mégis afelé hajlok, hogy lehet nem sztereó, hanem HM erősítővel használom majd a 2db MA BX2 -őt. Gond nélkül rákötöm HDMI-n a PC-t amíg nincs külön médialejátszó rajta XBMC. Erősítő a tévére tovább HDMI-n. 1-2 évnél régebbi erősítő viszont nem kell. Használt ide vagy oda.
-
cintula187
addikt
Ebben a helyzetben, hogy garis de csak a dobozát lehet megtekinteni mit javasoltok? :S
-
cintula187
addikt
válasz
MasterMark #36662 üzenetére
31992 -es hsz től.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Anno beszélgettünk a CAT6 kábelekről és ha jól emlékszem mondta valaki, hogy 1200mhz es árnyékolt a nyerő. Honnan tudom pl. itt , hogy melyik az?
-
cintula187
addikt
válasz
bajnokpityu #34894 üzenetére
ÓÓÓÓ de várom már ezt a kábel párosítós/legózós részét majd ha leglesz a rendszerem
Az, hogy ezüst vagy réz csatlakozó más karaktert az a láncnak nagyon?
A nad326 - sinus live - MA bx2 nél érdemes banáncsatlakozót használni? Ha igen milyen árból? Elnézést ha ismétlem magam!
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #34635 üzenetére
Köszi a választ.
-
cintula187
addikt
A foQ humbugságát már taglalták itt. Nem emlékszem hogy te pont hasznosnak vagy kamunak itélted -e.
BTW igazad volt, valami ilyesmi lehetett alatta. Leírás alapján ez tényleg "csak" arra jó hogy az eget rengető basszusok ellen védjen vagy valamit használhat egy BD játékos alá?
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #34552 üzenetére
Erre esetleg egy tipp?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #34549 üzenetére
Ezen a képen látszik.Tudja valaki mi a neve ezeknek?
-
cintula187
addikt
Nekem tetszenek a samuk, LG, panák is, de a sony ár érték aránya nem megfelelő. Túl van árazva. Annyival nem jobb mint amennyiért vesztegetik itthon.
-
cintula187
addikt
válasz
Ed Parker #34308 üzenetére
Ez marhajó ismertető dióhéjban köszi!
Amúgy mi az a "legalja" ráfordítás, amit érdemes/felesleges cserélni tápkábel, elosztó ügyben?
pl. alap APC túlfesz elosztóba a fent említett suprával bekötni az erősítőt?
vagy hivox alces és még hozzá kell a supra vagy jó amit alapból adnak az erölködőhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest