- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Mernétek német ebayről vásárolni (mármint értelemszerűen látatlanban...)? Ez tetszene...
Esetleg van olyan AVX szerű külföldi oldal (lengyel, német, szlovák...) ahol érdemes lenne körülnéznem?
-
BBéci
legenda
válasz Fr@nkieWilde #34599 üzenetére
Ez gányolás, szerintem nem fog menni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MadKet
tag
válasz Oldfighter #34577 üzenetére
Értem és köszi. Az a helyzet hogy a linkelt oldalon láttam először Kenwoodot, abból is ezt a típust. Csodálkoznék ha lenne valahol meghallgatható verzió, ahogy mondod idehaza nem tűnik nagyon kedveltnek De ha találok valahol akkor beszámolok róla, hátha érdekelhet még valakit ez a típus.
-
gyurczy
őstag
válasz Sefter #34603 üzenetére
skoos Én rendszeresen vásárolok ebay-ről, eddig egyszer futottam bele fosba, kicsit több baja volt a cuccnak, mint az eladó írta, de az angol buzi volt, nem német. Én szerintem nyugodtan menj rá. Ebay-nál 45 napod van reklamálni, németektől max 2 hét alatt megjön az áru. A www.moveandparcel.eu olcsón, gyorsan szállít háztól házig. Megrendelhető a szállítás neten, átvételkor lehet fizetni, ultra kényelmes és olcsóbb a nagyoknál.
Sefter Jogos, az utolsó 15 másodpercben simán triplázódhat is az addigi ár. Hans meg nem viccel, kint azért nem ennyire rossz a helyzet mint nálunk, plusz az ebay tranzakciókat is komolyabban veszik a rendőrök. Ha átkúrás van simán megujjazzák az embert, plusz akinek 100%-os mérlege van az nem fogja kummantással elrondítani. Nyilván van azért veszélye a dolognak.
-
nagyúr
A Cantonok is megforgatták a fantáziámat, még árban is elfogadható lenne mondjuk egy Canton GLE 490.2 ezt a márkát ki forgalmazza itt Budapesten?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
BBéci
legenda
válasz Vikthor #34607 üzenetére
Horn Distribution.
De a GLE sorozat karcsú az erősítődhöz, legalább a Chrono-ig el kell menned. Persze csakis használtban gondolkozz!!![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Shadowbull
addikt
en sok mindent vettem mar az ebay-n, igaz foleg uj dolgokat kereskedotol, de eddig mindig minden olyan volt ahogy leirtak.
Meg kell nezni az elado ertekeleset, az iranymutato.
Persze attol meg beszopni be lehet. Nekem ilyen elektronikai cuccoknal a szallitassal vannak fenntartasaim, tapasztalatom szerint nem vigyaznak ugy a cuccokra a szallitok ahogy kell...
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
-
cintula187
addikt
-
BBéci
legenda
válasz Vikthor #34610 üzenetére
Ne csak itthon keresgélj, a német eBay tele van jobbnál jobb hangdobozokkal.
Türelem, ne kapkodd el!(#34611) cintula187
Fogalmam nincs, mi a kérdésed.[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Korábbi hsz. edben írtad a Nordost - Sort Kone AS alátéteket. Az érdekel hogy mi a képen látható DJ bakelitkeverő aljára helyezett csillapitók elnevezése. Ha tudnám hogy keressek rájuk alternatív rezgéscsillapító lehetne. Pláne ha olcsóbb mint a nordost.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
nuke7
veterán
válasz cintula187 #34613 üzenetére
biztos, hogy nem olcsóbb mint a nordost szerintem.
(De probáld ki babzsákokkal, hátha jó - ki tudja )
amúgy blutek-et is javasolt itt valaki fórumon...[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
cintula187
addikt
-
BBéci
legenda
válasz cintula187 #34616 üzenetére
A képen látható valami akár légpárnás alátét is lehet és valóban az extra löketek ellen kellhet. A hangládákból is kaphatnak a lejátszók akkora nyomást, ami megzavarja a működésüket.
Erősítők alá is érdemes Sort Kone-okat tenni, de legnagyobb hatást CD- (DVD- BD-) játszó alatt fejtenek ki. Létezik több egyéb hasonló termék, de semelyik nem olcsó. Úgy kalkulálj, hogy 300000 forintnál drágább lejátszókat is használnak emberek, nem csak 40-ezreseket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cintula187
addikt
Köszi. Az utolsó mondat kioktató hangnemét mondjuk nem értem. mire fel kapom. A forum látogatása előtt is tisztában voltam a többmilliós termékek létezéséről. Az alátét darabárát meg drágálltam. De biztos tud annyit, amennyit ér.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz cintula187 #34618 üzenetére
Semmiféle kioktatási szándék nem volt bennem annak a mondatnak a megfogalmazásakor. Ezer más dolgom van, nem mindig van időm az összes mellékkörülményt leírni.
Ha a darabonkénti árat nézzük, az tényleg magas, pláne az extra kivitelűé, ami jóval többe kerül. De egy komolyabb, legalább egymilliós rendszer árába bőven belefér, úgy máris elfogadható a 45000 Ft, hiszen egy olcsó tápkábelt kapni annyiért.
Erre céloztam az előbb, arra hívtam fel a figyelmedet, hogy viszonyíts!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz cintula187 #34620 üzenetére
Szerencsés helyzetben vagyok, mert a hifiállványom polcelosztása nem teszi lehetővé, hogy 4-5 centis kúpokat tegyek a készülékek alá.
Esetleg foQ korongokat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cintula187
addikt
A foQ humbugságát már taglalták itt. Nem emlékszem hogy te pont hasznosnak vagy kamunak itélted -e.
BTW igazad volt, valami ilyesmi lehetett alatta. Leírás alapján ez tényleg "csak" arra jó hogy az eget rengető basszusok ellen védjen vagy valamit használhat egy BD játékos alá?
-
gyurczy
őstag
válasz cintula187 #34622 üzenetére
A foQ humbugságát már taglalták itt.
Rákerestem, de nemigen találtam ilyet...
-
törölt tag
válasz cintula187 #34624 üzenetére
Ki kell próbálni,mint sirfer is tette: ha jó áldozol rá, ha nem használ, visszaviszed, ennyi.
-
gyurczy
őstag
válasz cintula187 #34624 üzenetére
A legtutibb, hogy elhozod letét fejében (ha lehet ilyet) és meghallgatod. Onnan már el tudod dönteni, hogy számít-e vagy sem.
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Van egy Samsung d6500 tv,egy Samsung BD P1580 lejátszóm egy 25nm es nappalim és szeretnék venni egy házi mozit .
ugy 150forintig ezt néztem ki szerintetek jó lesz hozzá
[link]
köszönöm a válaszokat.
üdv netkoo[ Szerkesztve ]
Samsung S22+
-
gyurczy
őstag
válasz bajnokpityu #34630 üzenetére
Hogy ronthat?
-
xtremetuning
addikt
válasz cintula187 #34611 üzenetére
FreeFloat.. DJ lemezjátszók alá használtuk, gerjedést, tűugrálást megelőzendő.
Hi-fi alá nem ajánlom.FoQról nekem sincs jó tapasztalatom, de mindig ki kell próbálni saját rendszerben.
Ahány helyen mi teszteltük, inkább volt rossz, mint jó....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
cintula187
addikt
-
Ed Parker
nagyúr
-
törölt tag
Szegeden tudtok jó szerelőt? Gyulán illetve Békéscsabán nem találtam, Szegedre meg könnyen át tudnám juttatni az erősítőmet.
-
nagyúr
Nem tetszik ez, de ha ajánljátok, akkor elnézem hogy csúnya, esetleg egy másik subbal? DALI 5.1 szett
vagy még ez és egy Proson R12: KEF 5.0
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
hétalvó
addikt
Ki milyen hangfalkabelt venne egy denon 3311 es egy aviano 6 koze? Akar bi akar normal kabel is lehet. Ar 15000 ft /m ig max.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Bálint85
senior tag
Hali
Szeretnék venni házi mozit és nem tom eldönteni , hogy melyiket. Kérlek segítsetek.
és ha ajánlod ,h azt ,akkor miért pont azt ajánlod? Előre is köszönöm!Sony BDV-N9100W
LG HX906TX
Samsung HT-E6750W
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés