- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #35346 üzenetére
Vadásznom kellene Chorus dipólokra, mert a két frontlap állásszöge az összes többinek hegyesebb, leginkább derékszögű. A könyvespolcomra azok nem passzolnak, viszont minden ellenkező híresztelés ellenére jobb a térábrázolás, mint direktsugárzóval. A könyvek erősen csillapítanak és mégis.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #35357 üzenetére
Nincs raktáron dipólja, csak rendelésre hozatna. Még bekerülési áron sem lenne "kedvem" megvenni.
Sefter!
Ha nagyon tükrös a kőlap felülete, elmászhat rajta a szubláda. Sirfer járt úgy, le kellett cserélnie a tüskéket tapadós aljú lábakra. Azoktól még a hangzás is jobb lett.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #35360 üzenetére
A Revel Concerta dipólja embertelen jó és a Polk LSiM is, azokat nagyon jó áron kapnám. A Monitor Audio dipóljai is kellemes darabok. Méretük, kialakításuk miatt egyik sem passzolna. Hacsak nem eszkábálok egy polc hosszabbítót, mint amilyen a vetítőt tartja.
-
BBéci
legenda
válasz Ed Parker #35362 üzenetére
Ne fáradj, alapos kipróbálás nélkül nem ugranék bele!
Különben sem szeretnék házimozis alkotóelemért pénzt adni, 12 éve nem fordult elő. Hopp, a Pio DVR-LX70D kivétel volt, azt 5 éve megvettem harmadáron.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Pepszi
tag
marantz 5006 ->cambridge audio 650R csere megfontolandó? (dali concept szetthez)
-
Toobee
veterán
válasz Pepszi #35367 üzenetére
Meg ám Ha nem sürgős, akkor megkereslek, ha megjött a processzor. Elvihetjük majd meghallgatni a Dalikkal. Járt nálam is CA650R. Már a két Rotelhez képest sem volt előrelépés, az Emoval meg egyenesen visszalépés lett volna. Mozira még csak csak jó, de zenére sehol se volt.
-
Valkűr
addikt
Nem tudom, nekem a CA Dalikkal nem jött be, sztem gyenge volt a kettő hang együtt..De ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
dunkel
őstag
-
dunkel
őstag
5.1, előre megy a C2. C6 csak szub nélkül férne, azt meg ugye tudjuk, hogy nem. Esetleg egy újabb bútor leépítésével. A C2 miatt egy szekrényt így is el kell vinni a nappaliból - hát ne tudjátok meg mit kaptam érte Mentségemre legyen mondva jelenleg is zavaró hatású a hangképre.
Még Toobee-val meg kéne alkudjak a surround kábelekre.
-
Warter
addikt
válasz bajnokpityu #35384 üzenetére
Köszi
Természetesen ő volt az elkövető, ezúton is köszönöm neki! -
Sefter
veterán
Kicsit elbizonytalanodtam sub ügyben.
Szeretnék egy jó zárt subot 25nm-es szobába.
Eddig a Dali Concept sub és a JBL Studio 550P-t nézegettem, de nem vagyok benne biztos, hogy ezekért már érdemes lenne váltanom reflex-ről...
Új áron ( nem újat fogok venni...) ~150-180e kategóriában van ezeknél jobb zárt sub? Egyáltalán ebben az (új) árkategóriában érdemes zártat keresni, vagy azok sokkal feljebb kezdődnekPsn ID: sefter_hun
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A Wharfedale Vardus VR-400 43eFt? vagy Wharfedale Chrystal CR-30.4 30eft?
A meglévő Wharfedale Vardus C1 centerhez lenne a meglévő Pioneer SH-309v frontok helyett.
-
JohannZimu
senior tag
válasz gyurczy #35374 üzenetére
Biztos, hogy "kb ugyan annyiba kerül a két motyó"?
Ugyanis az AVX-en jelenleg hirdetett UMC-200-asokat 200-230.000 forint között hirdetik, végfok még sehol. UPA-7-végfokot pedig 250.000 forintért hirdettél.
Összeadva a kettőt kb. 450.000 az Emotiva proc+végfok hirdetett ára.
Jelenleg 2db CA650R-t hirdetnek AVX-en, 215.000 forintos áron.
Igazán nincs ezzel sok problémám, csak a piac mást mutat, nem azt, hogy "kb ugyan annyiba kerül a két motyó".Ezekszerint mondhatjuk, hogy Emotivával többen is árán felül "kereskednek" az AVX-en?
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz JohannZimu #35395 üzenetére
Régi Rotel végfokról volt szó ami akár megállhat 60e-ből is. UMC is kijöhet olcsóbban gondolom, és már ott is vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz JohannZimu #35397 üzenetére
Nem muszáj azért annyit rászámolni kábelre. Inkább azon érdemes spórolni valamennyit mint az "aktív cuccokon".
(#35392) Sefter: Ha csak a kíváncsiság hajt, vedd meg a Q200-at amit most hirdetnek. Mondjuk nem tudom mennyiért raknák rendbe a membránt. De szerintem megfizethető, illetve a karcolásokra is megoldás a lefóliázás. (amúgy nem biztatlak rá.... engem spec érdekelne mit tud, de meg nem venném)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Próba
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs