-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
densie #39946 üzenetére
Én a PC-s világból csöppentem ide, szóval nekem a 2.1 oké
, csak egy ideje követem a topicot és azért írtam ezt, mert a sztereóra két darab hangsugárzót javasolnak általában .1 nélkül. Néhány HSZ-el fentebb ez van vesézve, hogy sztereó rendszernél olyan hangfalakat kell választani ami elég mélyre megy, és akkor nem kell külön SUB.
Persze van akinek nem számít a zenei pontosság, hogy minden hang ott legyen ahová álmodták, hanem inkább kénye kedve szerint EQ-zik, és kívánja a remegtető mélyhangokat stb. ez valahol egyéni preferencia szvsz.Másrészt kicsi polcsugárzók esetén elkelhet a .1.
Viszont ha jó rendszert szeretnél akkor el kell dönteni, hogy sztereó vagy házimozi, mert annak megfelelően vagy sztereó erősítőt kell venned, vagy HM erősítőt. Egyáltalán nem vagyok otthon a sztereó rendszerekben, mi számít jónak mi nem, de pl egy Onkyo TX-8020-as csatlakozóit elnézve van rajta LFE port a külön SUB-nak.
Esetleg itt a HIFI-topicban előbb kapsz válaszokat sztereó rendszerekkel kapcsolatban.
De reméljük BBéci megszán pár hasznos jótanáccsal, hogy merre indulj.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest