-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco78
aktív tag
válasz
rAY.BAN #87814 üzenetére
Van dedikált gpu-m de sajnos csak egy hdmi port van rajta a másik 3 az display azt meg nincs sem a tv-n sem az erősítőn. Arról nem is beszélve, hogy olyan megoldást keresek ami a PS5-höz is jó lenne. ezt találtam hírtelen:
https://www.bestmarkt.hu/digitus-ds-45337-hdmi-earc-convertersplitter-p896001 -
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87805 üzenetére
Egy picit szélesebb a világ ettől. Bármelyik nagyobb osztrák, német, francia üzlet korrektebb hozzáállást tanusít. Valódi segítséggel ha úgy adódik és gyors garis ügyintézéssel. Semmi ilyesmit nem veszek itthon, pont ezért. Ha gond van a DPD 20 ért kiviszi bárhová EU ban, a beszerzési ár pedig ég és föld. Bármelyik hivatalos üzlethez fordulhatsz vele, nem kell itthon erölködni.
A nagyképűvel ellentétben az itteni tagoknak nincs anyagi érdekeltségük az ajánlásokban, így nem mondunk olyan ökörséget, hogy jobb az a REL. Az 1S is erösebb tőle nem csak az az 1V. 1S em is volt 3 db. A 3 REL után. Az emberünk nem tudom látott-e élőben... -
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87795 üzenetére
Nálam volt mindkettő. Nagyon jó szub az említett REL, de az alsó tartománya nagyságrendekkel gyengébb mint az 1V-nek. Nem is lehet máshogy, már csak a felépítésükből adódóan is. Ne hagyd magad megvezetni és inkább ne menj oda többet, ilyen tanácsok után. A kettő közül magasan az 1V a győztes, a száraz adatok alapján. Aztán, hogy a gyakotlatban ebböl mennyit profitálsz az más kérdés.
-
svgyula
addikt
válasz
rAY.BAN #87786 üzenetére
Szia! Én a Dolby atmost választanám + a play storeből ingyen letölthető dolby acess alkalmazással. Arra kell figyelni, hogy az alkamazásnak csak a fejhallgató része fizetős és a beállításnál a home theater részt kell választani. Valamint a gépház hang beállításnál is be kell állítani az adott kimenethez ezt. Ami gond a windows-nál, hogy néha vagy, össze vissza ha nincs éppen egy rövid ideig hang pl megírsz egy levelet, hajlandó a kapcsolatot elveszíteni. Ilyenkor én a kimenő hangeszközöknél szoktam a PC-be épített erősítő(igen rendes 2x15W valós) és a HDMI kimenet között váltani és megint van hang bár újabban ritkán csinálja de soha nem tudni mit hoz egy újabb letilthatatlan windows frissítés......
A DTS-hez is van alkalmazás de az teljesen fizetős sajna. Viszont éppen most teszteltem a "szar" minősítésű s660H simán ilyen beállításokkal vált a DTS-re TV-n keresztül........
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87786 üzenetére
5.1-et, mert filmnél ugyanaz az eredmény (rákeveri a hátsókat az oldalsókra), de játékoknál jobban működik a keverés. A subot inkább erősítőben szedd ki, mert ott még vissza tudod keverni a frontokra, ha azt mondod, hogy megéri az neked (pro/kontrát mérlegeld), de a Windows teljesen eldobja.
-
Gino20
őstag
válasz
rAY.BAN #87759 üzenetére
C2-t használok én is.
"nem támogatja a DTS hangot.............A másik nagyobb gondom az a nagy filmeknél (70 Mb/s és felette) már bufferel, Etherneten ugye 100Mb/s-t tud csak a C2" (kb az összes TV).
Pont ezekre jó megoldás a médialejátszó, ami HDMI-vel megy az AVR-be. Arra pl egy KODI vagy CE, aztán a hálózaton megosztott tartalom lejátszása mehet a jó wifin vagy a gigabites LAN-on.
Valahol lehet kompromisszumot kell hoznod. A Homatics csak CE-vel jó.
Mondjuk ha androidon jó a Netflix, akkor a CE-ből vissza tudsz lépni droidra és így megvan minden. -
Gino20
őstag
válasz
rAY.BAN #87735 üzenetére
"Legyen hozzá teljes értékű Netflix"
Ez a "full" stream támogatás jócskán bekorlátozza a lehetőségeket, de szerencsére erre alapvetően nincs is szükséged C2 vagy bármi egyéb újszerű TV esetén, ahol fut az app. A stream egy tömörített tartalom. Ehhez nem kell csoda lejátszó. TV app-ról ugyan azt kapod.
Az egyebekhez (Támogasson minden Dolby Vision profile-t) viszont kb csak 1-2 lejátszó alkalmas. Az általad említett Homatics vagy ennek a Dune megfelelője, de ezek is csak CE (CoreELEC) esetén. A legjobb választás ebben a kategóriában (minden DV FEL/MEL) az az Ugoos am6b plus. Nekem Homa van CE-vel (ha most venném az ugoost választanám), de az Ugoos emlékeim szerint "out of the box-ként" is tudja, de ha nem akkor CE-vel garantáltan tud mindent is. CE telepítése meg ~5 perc, de Ugoos esetén lehet erre sincs szükség. CE-vel kapcsolatban itt tudnak segíteni [link] -
svgyula
addikt
válasz
rAY.BAN #87645 üzenetére
Rossz hír a subbal kapcsolatban amit nem értesz meg! Ha te hallod akkor a szomszédok is fogják hallani! Nálam a "kicsi"
2x20cm aktív és 4x15 cm paasziv hangszóróval ellátott mélyláda a szomszéd szobában is zenél a vitrin üvegén keresztül! Ez 40-es hangerőn(85-ből) a kert végében az x terelő fal ellenére is hallani nyilván ott negyon nem zavaró! A szomszédait azt is hallják amit most használsz, ha ezt megtoldod a mélyládával szerintem gyors beszélgetések jönnek
Teljesen mindegy mit teszel alá! Mert nem a láda hanem a hangszóró álltal keltett levegő rezgése a hang! A jól megépített láda nem rezeghet! Az nem oda illő zajt okozna! Az a hang amit a hangszóró kelt a falon keresztül is szépen terjed
Ha nálad brummog akkor a szomszédnál is!
-
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87637 üzenetére
Az Edge egy egész jó szub, azonban a kívánt célhoz (chest slam) kevés lesz, illetve nálad az alkalmazható hangerő miatt sem tud létrejönni ez az érzés. Ha tudsz emelni a hangerőn, akkor érdemes ezen gondolkoznod, viszont pár dolgot érdemes figyelembe venned, ha el akarod érni. Mivel egy db. szubbal szeretnéd ezt elérni, így egy erősebb darabra lenne szükséged az elérhető legnagyobb hangsugárzóval és erős középbasszus tartománnyal, mivel ez az 50-60 Hz körüli frekvencián jelenik meg. A 12"-ak ebből a körből kiesnek a kis méret és teljesítmény miatt. Ami ezeknek már megfelel az a REL HT/1510 - HT/1508 predator, Arendal 1723 1S és 1V, illetve az SVS SB/PB 3000. Ebből már látod, hogy a célhoz a rászánt keret sajnos nem lesz elég.
-
Joe123
senior tag
válasz
rAY.BAN #87637 üzenetére
Sub tartományban az ilyen panelek nem érnek kb. semmit. (Nagyságrendileg a szoba légterének a negyedét tele kéne durrantanod kőzetgyapottal, hogy legyen valami hatása, nem életszerű finoman fogalmazva.)
Normál lakószobában hogy lehet-e beamformingot csinálni több subbal, azt nem tudom, de ha lehet is, akkor nagyon nem egyszerű mutatvány és úgy tippelem sok sub kell hozzá. (Tippre min. 8, de csak ex-has írom.)
-
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87588 üzenetére
Ez akár jó is lehet, bár a rajzod méreteivel van némi nem azonosan változó eltérés, de ebbe ugye a visszaverődések is beleszólnak. A szinkron annyira gyatra minőséget eredményez, hogy kár is lenne azzal kínozni magad. Nem jutottunk közelebb a megoldáshoz és csak infóként leírom, hogy a Silver 300-al, 3 m-ről nagy átlagban 55-65 között szokott lenni a legtöbb felhasználónál ahol jártam az általában használt hangerő, normál nappaliban. Ez viszont nem jelent semmit. Ha neked a 45 a kényelmes és élvezhető, akkor annyi.
-
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87563 üzenetére
Ez nehéz kérdés nagyon. Lehet, hogy csak érzékeny a füled. Lehet, hogy viszonylag "üres" a szoba, csupaszabbak a falak, kevés a puhább elnyelő anyag/bútor ami miatt kellemetlené válik egy erősebb hangerő. Ha tudsz betenni egy képet a Dirac utáni hangsugárzó szintekről, késleltetésekről vagy csak beírni talán ad némi támpontot, - ha ott a baj.
-
-
válasz
rAY.BAN #87550 üzenetére
Zártat csak akkor, ha nincs hely, azaz valami kompakt kell. És azok között is az Arendal 1961 1S alá nem érdemes adni. De ugyanennyiért (400e Ft) meg ott van az SVS PB-1000 Pro, én azt vettem volna, ha nem kellett volna kompakt cucc, jelentősen erősebb versenyző, csak ugye sokkal nagyobb és nehezebb is.
A JBL meg KRK szerintem felejtős, a stúdió szubok leginkább szépen szólnak, de nem mennek annyira mélyre, s tartalék se feltétlenül van bennük annyi.
-
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87547 üzenetére
Egyértelműen a 1961 1V magasan a legjobb választás, ha az ár mellékes. Az XTZ-t is meg tudod rendelni csak raktáron nincsen. Ugyanez igaz az XTZ 1X 12 Edge-re is. Ez a nagyobb dobozméret és más port kialakítás miatt alul valamivel jobb és nem produkál portzajt, mint a 12.17 Edge néhány felhasználónál, ha jól meghajtották. Egy email-t megérne, hogy rákérdezz mikorra várható, ha rendelnél. Ha viszonylag gyorsan elérhető lenne, a 12.17 Edge a legjobb választás ár-érték arányban. Az 1X 12 jobb tőle, viszont már közel van árban a 1961 1V-hez így az Arendalt tenném a második helyre anyagiak alapján. A listán szereplő többi vackot az 1S - (méret/teljesítmény alapon a legjobb, valamivel az SVS SB-2000 feletti szint egyébként) - kivételével inkább felejtsd el.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87542 üzenetére
Ami tetszik. Én például mezei room curve-ön vagyok.
-
válasz
rAY.BAN #87395 üzenetére
Én nem mondom, hogy nem segít, mert van benne érdemi, értelmes információ. Viszont a grafikonos ábrázolás felesleges zaj, s megtévesztő. SINAD a legkönnyebben eldönthető dolog, hisz csak egy szám, ahol a nagyobb jobb. Habár szvsz a SINAD egy bizonyos szint felett tök lényegtelen.
-
válasz
rAY.BAN #87375 üzenetére
Mivel passzol? Írta valaki itt, hogy az egyik erősítő jobban subidubi, mint tinglitangli; a másiknak meg túl ráncos a hangja? Mert kb ennyi értelme van annak az ábrának.
Egyébként vannak fogalmak a hangokra, amiknek értelme is lehet (ha jól definiálod), de ez a spacious-confined és főleg a rich-thin pont semmitmondó zagyvaság. Max arra jó, hogy a technikailag dilettáns "audiofilek" elismerően hümmöghessenek rajta a csoportidentitás megéléséhez.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
rAY.BAN #87339 üzenetére
Az hogy használt. Valaki visszavitte vagy elromlott és megjavították de a vevőhöz már nem került vissza. A lényeg hogy használt, és biztos hogy nem teljes gari idővel adják. A B-ware mindig használt cucc. De az Arcam által tesztelt, így jól müködik valazeg. Gondolom megjárta a szervízt.
-
I'am Dony
őstag
-
válasz
rAY.BAN #87336 üzenetére
Az eARC arra jó hogy ha rákötsz bármit a TVre amihez kellhet HDMI 2.1( konzol vagy PC) onnan a magas febontású hangok az erősítőre átmennek, ha az eARC támogatású.
Az AVR 11 elég csúcs kategória tud mindent. Azt mérlegeld esetleg , hogy külső erősítő nélkül kettő Atmost tudsz rátenni. 5.1.2. felállásban. -
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87331 üzenetére
Kétségtelen, hogy van benne kockázat és nem mondom, hogy mosolyogva buknék be 400K-t, viszont ezen kisebb a bukó, ha úgy alakul mint az AVR20-on. Ha bejön akkor évekig fillérekért moziztál, ha nem akkor veszel másikat és még mindig nem ott vagy mint az AVR20. Nálam volt mindegyik vmivel jobbnak mondanám az újabb HDA szériát, viszont közel sem jobb annyival amennyivel drágább. Az AVR10 az az AVR 390 utódja, gyengébb mint az 550, ami az AVR20-al van egy szinten.
-
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87328 üzenetére
Semmi nem tart örökké, de nem sok baj van velük hosszabb távon. Ez G osztályos, gyönyörű hanggal, bivaly trafóval és mentes a többi nyügjétől. Ár-értékben viszont most a bajnok szintén ott egy AVR550 380ért. Ennyiért vicc áron van és kb. 800 e-ig semmi nem ér fel vele. Évekig volt ilyenem, bitang jó AVR.
-
I'am Dony
őstag
válasz
rAY.BAN #87326 üzenetére
Egyértelműen az RZ50-t választanám. Kapod vele a Diracot, erős a tápja, minden mai dolgot tud és marha jó mozit csinál. Az AVR5 sem rossz vas, de fizetős rá a Dirac, ez miatt pedig ár-értékben nem annyira jó választás és nem HDMI 2.1, viszont a DV-t már tudja. Ha nem kellene a 4K/120 Hz van az AVX en AVR850 600 ért, amihez képest az összes gyerekjáték. A 3800 Denont biztosan nem venném, mert -nekem - fátyolos, langyos dögunalom.
-
BBéci
legenda
válasz
rAY.BAN #87288 üzenetére
"Egyenlőre maradjunk 1db Subnál
, 2-nél már a TEK-et küldenék rám."
Ha egy helyett kettő üzemel, az csupán minimális hangnyomás pluszt ad, nem amiatt ajánlott a többszörözés.#87302bteebi
1996-ban Münchenben vettem 72 centis Sony Trinitront. Itthon 175000 forintéer adták, kintről vámmal együtt megállt 115000-ben. 2014 januárjában ajándékoztam el. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87290 üzenetére
Nem a fejed fölé kell tenni, az irányhallás szempontjából se jó ötlet. A kanapé szélén túl egy mezei fali állványra. 8 kiló nem sok azoknak, a VLB 200 neve például az elbírt hektogrammokat jelöli. Meglepően keveset kell dönteni, hogy jó hangja legyen, azért ne bukjon át.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87288 üzenetére
A 100G-vel sokkal jobban jársz. Ez a pattintós kisebb driver, kisebb doboz (= jelentősen rosszabb irányítottság és mélyek), csak meg van döntve, ez minden. Ha viszont rá vagy tolva a hátsó falra, akkor nagyon jó magassági hatást kell, ha a surroundok fölé teszed, és akkor nem magassági, hanem teljes Atmos. Persze ez is kicsit szuboptimális, elvileg előtted kellene kicsivel lenni (gyakorlatilag is), de a hatás jelentősen nagyobb.
-
Gino20
őstag
válasz
rAY.BAN #87283 üzenetére
"Több helyen is azt írták, hogy ezek sokkal jobbak mint az átlagos Dolby hangfalak, és tudnak jól működni "tappintós" módban is."
Nincs ilyen. Ez csak jól becsomagolt marketing, de ezt fentebb írták.
Alaposan teszteld, aztán ha úgy alakul (nem hoz semmit a konyhára és/vagy nem tudod/akarod felszerelni a menyóra), akkor szerintem nem kell eladnod. Anno vettem 5.1 csomagot akcióban, de tételesen le volt vezetve minden terméknek az ára. Az MA Monitor MRW-10 Sub pocsék volt (korábbi SB sub-om jobb volt), így végül éltem az elállás jogával és visszaküldtem csak a Sub-ot.
Sub ajánlat: [link] , de ha belefér [link] -
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87282 üzenetére
Ennyit pláne ne költs ilyen modellekre. Akkor már egy mezei polcsugárzó pár a frontok fölött amilyen magasan csak lehet. Na erre a célra nagyon jó például a Bronze 100G.
400-ról 500-ra emelés nem igazán változtat a sub opciókon, mert annyira jókat kapni 300 körül, hogy onnan kb millióig az az egyetlen érdemi fejlesztés, hogy többet veszel, nem nagyobbat. 500k például két SPL-120, ami már egy nagyon nagyon magas szint.
#87283: Próbáld ki vele és nélküle, de ne konstatáld egyből, hogy jól hallani a magasságot, kell a teszt. A szoba visszaverődései és bizonyos effektmotorok miatt mezei 5.1 is tud elég magasságinak tűnni, ez megtévesztő.
-
rAY.BAN
tag
válasz
rAY.BAN #87282 üzenetére
Kicsit mélyebben utánaolvastam ennek a konkrét Silver AMS 7G jószágnak. Több helyen is azt írták, hogy ezek sokkal jobbak mint az átlagos Dolby hangfalak, és tudnak jól működni "tappintós" módban is.
Kaptam némi kedvezményt a csomag miatt, szal én kipróbálom. Ha nagyon semmilyen akkor eladom vagy kifüggöm, hogy lehet plafonhoz felrakni szépen. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87278 üzenetére
400-ból már nagyon jót lehet venni. Igazából 250-300 közt van a tökéletes ár/érték tartomány, pl. XTZ 12.17, a jó Klipsch-ek, a Monolith is arra járt...
Az a pattintós Atmos tényleg csak egy nagyon jó marketingtrükk. Eleve ha megnézed a hangszórók sugárzási karakterisztikáit, egyszerűen a hang jó nagy része nem is pattintható, hiszen gömbként működik. Nagyon specifikus apróbetűs rész vonatkozik a plafon anyagára, formájára.
-
makkmarce
őstag
válasz
rAY.BAN #87242 üzenetére
én javaslom a valódi réz kábelt (pure coppert), nekem nem az, a gagyibb volt elsőnek(még a médiában vettem), és idővel elkorrodált a francba, ritka ocsmányul nézett ki. (ráadásul átlátszó volt)
Én itt vettem a hangszórókábelem legutóbb:
mkaudio.hu
https://mkaudio.hu/termekkategoria/hangtechnika/kabel/hangfalkabel-kabel/meretre-vaghato-hangfalkabel/ -
Ger_man
senior tag
válasz
rAY.BAN #87233 üzenetére
Én ezen a helyen vettem jó pár éve a rézkábeleimet:
STAVMAT Építőanyag Kereskedelem – Google TérképDe biztos van más elektromos boltban de akár LED világítást áruló boltban is jó áron.
Banándugó sokat segít az ember életén, de valóban anélkül is meg lehet oldani.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87105 üzenetére
Ez a legteljesebb összehasonlítás, de érdemi torzítási/késleltetési/lecsengési/impulzus adatot nagyon nehéz összekukázni innen-onnan. Annyit legalább ki tudsz szűrni a táblázatból, ha egy sub porbafingó (pl. SVS SB-1000), de például az említett Klipsch porthibái csak az ilyen teszteken látszódnak, mutatja is a kriminális torzítást már 40 Hz-en (ami az alsó határfrekije valójában, ezért is indul innen), és csak rosszabb lesz. Az SVS Pro szériájára javították a komoly problémákat (például a bűn lassú driver szériát, ami a régi PB-kbe is került), azok értelmes áron (250k) már ajánlottak, csak nem oda vannak árazva.
-
Joshi
titán
válasz
rAY.BAN #87067 üzenetére
Filmlejátszásra PC-t akkor érdemes használni, ha vetítesz, mert jelenleg a vetítők nem igazán tudják megjeleníteni a HDR-t. Amik már jók HDR-re, azok a vetítők sok millás cuccok. A PC ott jön képbe, hogy a HDR-SDR konverzióhoz a MadVR-t használják. A MadVR-nek a legjobb a Tone Mappingje, viszont ez nagyon erőforrás igényes művelet.
Ha egy minőségi HDR tévén filmezel, akkor sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás egy minőségi médialejátszó használata. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
rAY.BAN #87018 üzenetére
Akkor arra gondolsz, ami a DLP-s projektorokon is van, vagyis a ghosting hiánya. Ilyen mód is van SVP-ben, ami kvázi butítja a panelt, de én jobban szeretem az interpolation-t.
lezso6: Nekem már a 60 Hz is fájdalmas, zavaró a szaggatása. Például az animált Pókemberekben különösen rossz, hogy csak úgy nem hányod el magad, ha 12 FPS-ben kimented, és SVP-vel nézed, ugyanis az animáció csak minden második frame-en történik, miközben 3D render, nem rajz. Ez különösen nagy kár, miután toronymagasan messze a legjobb Pókember filmekről beszélünk. Ugyanez a Peasants problémája is, ahol bár tényleg minden egyes frame olajfestmény, és nagyon impresszív, de a 12 FPS zavaró.
lenox: A DV az 8 bit, csak a kezdeti és végértékeket mozgatod dinamikusan. Nem tud egyszerre igazán sötét és igazán fényes lenni = hotspotokat egyáltalán nem kezel. Illetve de, csak akkor beüt a banding a 8 bittől.
bteebi: Előző bekezdés + jól mondod, hogy a peak brightness nem releváns. A dinamikus metadata nem egy jó dolog, csak van körülötte marketing, valójában az a sebtapasz a 8 bitre. Bőven elég a statikus metaadat, hogy 10 biten transzparens legyen kvázi bármilyen aktív gamma curve. Ezen felül 8 bit jelentősen szarabbul tömöríthető ugyanazon a bitrátán, mint 10, de az már nagyon komplex statisztika, hogy miért.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
rAY.BAN #86993 üzenetére
Jövőben így lenne:
PC -> HDMI -> LG OLED C2 -> HDMI eARC -> AVR -> HangfalakÍgy kellene :
PC -> HDMI -> AVR -> HDMI -> LG OLED C2
A PC-ből érkező jelet szépen majd az AVR osztja....képet továbbküldi a TV-re , hangot pedig dekódol és megszólaltat.
Ja igen....ehhez kelleni fog egy 4K-t tudó Házimozi erősítő.
Bár az is igaz, hogy nem írtad az AVR tipusát. -
lenox
veterán
válasz
rAY.BAN #86846 üzenetére
Egy uj javaslat: probalj ki elobb 5.1-et.
x3800h - 470k
JBL LSR310S - 210k
4x M-Audio Forty Sixty 240k
SVS Prime Center - 215k
Osszesen: 1135kEz a fentieknel jobban fog szolni, olcsobb, es csak a centert kell az avr-nek hajtania, tehat tuti eleg. Es minden szempontbol bovitheto, pl atmosszal is.
-
válasz
rAY.BAN #86846 üzenetére
Nem biztos, hogy a legjobb, ha engem kérdezel, hogy én mit vennék. Mert én aktívproaudio fetisiszta vagyok, legalábbis a topikhoz képest mindenképp. Álló hangfalaknak inkább hátrányát látom, mint előnyét, és center helyett is aktív polc sugárzót használnék. Nem véletlen hogy pro audióban nem létezik álló hangfal vagy center sugárzó. Utóbbinak látszó létezik, de az valójában nem az, vagy legalábbis elsődlegesen nem arra való.
-
válasz
rAY.BAN #86846 üzenetére
Kérlek ne hidd el feltétlenül amit írtfeljebb Írt lezso. E azb ő véleménye.
Egyáltalán nem marketing bullshit a center, Dirac sem tud neked kihozni még csak megközelítőleg sem olyat mint ha fizikai centered lenne.Talána PC-s megoldások igen, nem ismerem őket.
A center kiemelkedően fontos a házimozi élvezhetősége szempontjából, ne sprórolj rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest