-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Jocó89 #39140 üzenetére
Végigpörgetve a manuált, ez egy 2007-es "ős" DVD lejátszó hangszórókkal. Nincs benne ARC, a HDMI-n nem fog visszajönni hang. Elvileg beleraksz egy DVD-t lejátszod, ha HDMI-vel össze van kötve a TV-vel, akkor a kép megjelenik a HDMI-n keresztül a TV-n a hang meg szól a DVD hangszóróin.
Vissza az első hozzászóláshoz, azt szeretnéd, hogy a TV adás hangja (plusz esetleg a TV beépített médialejátszóján lejátszott filmek, sorozatok hangja) ezen az eszközön szóljon?
-
törölt tag
válasz
Jocó89 #39135 üzenetére
mint irtam harmadszorra: NEM biztos! gyárinak mindig a legolcsóbbat rakják, nem 100 hogy hozza az 1.4-nek megfelelő szabványt.
de letétben hozz el egyet a kácsa-audióból: azt visszaviheted ha nem müködik vele..
de a HDMI mellé oda van írva: dvd only tehát lehet csak scartról fog menni a tv hangja, az meg a tévéden nincs vagy nincs másik HDMI??
(látod ezért is nem foglalkozunk ilyenekkel: ha másik hdmi-vel sem müködik akkor bizony nem is fog müködni,csalnak úgy ahogy akarnak, futottam én bele ennél cifrábba is) -
Fr3eWar
őstag
válasz
Jocó89 #39121 üzenetére
Ha a TV vel HDMI-n kötöd össze akkor az ARC-s HDMI-t használod? (kb minden tv-n másik csati az, nálam samsung-on a HDMI 4 az. Illetve tv menüben ARC (és CEC) aktív?
Látom megelőztek kicsit.
Én kábelből olcsón Vention 2.0-ás HDMI-ket használok ebay-ről véve. Még az Ugreen kábeleket mondják olcsó és jónak.
-
törölt tag
válasz
Jocó89 #39121 üzenetére
használati irja:audio HDMI-t állitsa (a sony dz830-ban) ON értékre, ezt megtetted? egyértelmüen le van irva:
tévé arc -be kell dugni és engedélyezni kell viszont mint irtam:. gyári hdmi NEM alkalmas erre, high speeed with Ethernet, premium high speed kábel kell hozzá, lehetőleg 18 GB/s, nem tól drága és nem elérhetetlen. -
törölt tag
válasz
Jocó89 #39119 üzenetére
Fel ismeri a jelet mivel a házimozit TV módba kapcsolom
Rendesen átnézted? Szeerintem ARC-n várja a jelet de vagyí a hdmi kábel nem arra való (gyári semmiképp!!!)
vagy van a hátulján TV bemenet?? előfordulhat..
légyszi küldj képet a hátuljáról lehetőleg olyan felbontásban hogy el lehessen olvasni.M?ás bemeneten megszólal?? forrásválasztó gombokat végigpróbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest