- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
guppy_83
tag
válasz
webb04 #62751 üzenetére
Szia, a TV - lejátszója "másik kávéház" bármilyen akár belépő szintű külső lejtászóhoz. Azt esetleg megírnád, hogy eddig mi volt a külső lejtászó. Egyébként én egy hónapja szenvedtem végig ezt a kört és kompromisszum lett a vége. Az én ARM-em nem tudja a 4K HDT-t átengedni. Így ez a lánc a megoldás: Média játszó 4K HDR forrás - 18 gbps HDMI a TV be közvetlenül az egyik NEM ARC-s bemenetbe. TV-ből 18gbps HDMI az ARC-s kimeneten az erősítő ARC-s HDMI in-be amin a rendes TV adás is jött eddig. A tapaszatalat: a TV csak egy "kijelző" - de az AVR-be visszamenő hang sokkal halkabb, és nem látszik az AVR OSD-je. De a hang az olyan mint a forrás - azaz minden formátum szuperül működik.
-
zsoika
addikt
válasz
webb04 #20156 üzenetére
Persze, biztos jobb lesz és egységesebb is a hang.
Jó kis szett az....a többi már csak szőrszálhasogatás részemről. Kategóriájában ár/érték bajnok, absolut best buy .
Azt hogy neked szükséged van e a 16-ra vagy elég a 9 csak te tudnád megmondani, de ahhoz hallgatózni kell. Esetleg csinálhatod azt (ha nem írtózol a használttól), hogy veszel egy használt szettet (kb. félárban) és ha nem tetszik akkor bukó nélkül el is tudod adni. Jómagam 45eFt-ért vettem a HKTS 16-ot a jófogáson. Ha mégis át szeretnél jönni Bcsre hallgatózni, akkor írj privátot az időpontal kapcsolatban és még elötte nap összedobom és mikrofonnal bemérem....így nyerünk egy kis időt. -
zsoika
addikt
válasz
webb04 #20147 üzenetére
Most így visszaolvasva, az általad megadott m2 -re elégnek kell lennie a HKTS 9-nek is. Ha abból indulok ki, hogy a 16 szebben nem fog szólni, csak a szatelitei jobban terhelhetők nem sok értelme van azt venni.
Pláne azért is, mert az Én tesztjeim során, azt vettem észre, hogy "kevés" a 16-os szetthez az a zárt 200W -os SUB amit adnak....mintha túl erősek volnának a szatelit sugárzók. Ha ez így van akkor a 9-hez lehet pont passzol. Nem tudom, ahhoz azt is tesztelnem kellene, de sajna azt még nem sikerült.
Igazából ott van az a mély hang és nem is kevés, csak hiányérzetem van....."olyan mintha erőlködne".....lehet hogy csak a frekvenciatartomány alja hiányzik. A lényeg az ,hogy a 16-hoz másik zárt SUB-ot képzelnék el, vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest