- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
LordDonnie #12176 üzenetére
Van hozzá útmutató füzet?
De mindegy mert akár sörbe is fogadnék rá hogy csak kimenetek -
Mikisys
őstag
válasz
LordDonnie #12173 üzenetére
Az a "coaxial" az bemenet, mert az RGB és a sztereo hang is ott bemenet, de kétlem, hogy a PC- ad ki S/P-DIF digitális hangot, tehát marad az analóg hang csatlakozás, ami az AUX1 és AUX2 közül valamelyiken keresztül megoldható, a számítógép fejhallgató, vagy vonali-szintű hangkimenetéről.
Legfeljebb Pro-Logic-szerű hangzást el lehet azzal is érni.Üdv!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LordDonnie #12180 üzenetére
Nem biztos, hogy értem, meg lehet, hogy hülyeség, de a PC hangját akarod ráküldeni az orionra? Ami most a pc van, azt nem akarod használni? Szerintem elég lenne a hangkártyába 3,5-es jack, és a vezeték másik vége a piros-fehér rca.
Sztereóba szólna a cucc, legalább is én így képzelem el, mert én is hasonló dologba gondolkodom, csak tv-vel.
Ez is csak én elképzelésem, de szerintem csak a hátsó két hangfal nem szólna, a kapott jelen a dvd tudná, hogy kell a mély.
5.1 térhangzás nem menne.De majd a szakik megerősítenek.
A TV-n az optikaiba teszek egy ebay-es digital to analog convertert, és lesz két RCA-m, és azt csatlakoztatom.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
LordDonnie #12180 üzenetére
Mivel a lejátszókon ha csak 1 HDMI csati van, akkor az tuti kimenet. Legalább 2nek kellene rajta lennie, hogy az egyik bemenet legyen.
Azt az 1et azért tették rá, hogy HDMI-vel is tudj csatlakozni a tvhez és valószinűleg akkor felskálázza a jelet 1080pre. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Ha szerencséd van, akkor a scart 2 irányú rajta (attól függ hogy kötötte be a gyártó) ehhez kell egy megfelelő scart - rca és egy rca - jack átalakító és akkor talán lehet 2.0 hangod, de ugye ez csak próbával derül ki, online elég nehéz lesz megállapítani, hogy "mi a helyzet" vele ....
(a legjobban akkor járnál, ha vennél valami "normálisat" mert ezt arra találták ki, hogy beteszel egy lemezt és nézed/hallgatod, a "fejleszthetőségét" nem tartották szem előtt)
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Ez DVD vagy BluRay lejátszó? Mert ha igen, akkor az a HDMI csak kimenet. Sőt biztos vagyok benne.
-
junkpod
veterán
válasz
LordDonnie #12162 üzenetére
Azok az orionon nem véletlenül kimenetek? (Hdmi, coax, svideo, optical)
Mert akkor hiába kotozgeted őket... (Gondolom a pc hangját szeretnéd 5.1-ben hallgatni.)Másnak is feltűnt...
-
BBéci
legenda
válasz
LordDonnie #12160 üzenetére
A HDMI és az optikai is csak kimenet!
-
gboszi
senior tag
válasz
Mit szeretnel csinalni? Miert akarod összekötni a pc-vel?
-
MasterMark
titán
válasz
Nem simán, de igen.
-
szpali
addikt
válasz
LordDonnie #12160 üzenetére
Vagy az, vagy az optika, havan olyan a számítógépen
-
szpali
addikt
válasz
LordDonnie #12158 üzenetére
linkelj 1 képet a hátáról, abból kiderül, hogy milyen bemenetek vannak rajta.
-
BBéci
legenda
válasz
LordDonnie #12156 üzenetére
Mit értesz házimozi alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest