- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Szvsz a boost legYen I kapcsolva, a gyári lfe kábelt kukázd ki, helyette vegyél arnyekolt kábelt (Kácsa audió), az erősítőn emeld a jelszintet lfe csatornára, a dobozon a potmetert hasonló értékkel vedd vissza. Így kevesebb mélyre (tv adások...) sem fog kikapcsolni.
Szvsz maradj az lfe csatlakozónál. -
zsoika
addikt
Típushibás. Próbáld meg az inputból a normált választani LFE helyett és a kábelt is dugd át a lila LFE -ből a sztereó L vagy R -be (fehér, piros). Ha ez nem segít akkor mehet vissza garanciába, de félő hogy a másik is ilyen lesz.
Nem tudom a Harman miért nem tudja javítani ezt a hibát, már évek óta így gyártják a hkts210SUB/230 mélynyomót. -
junkpod
veterán
Nekem is hkts16 van, nincs hallható bugas. De tény, hogy valamiért szuper érzékeny. Sokat segített nálam, hogy külön fali konnektoron van, amibe más nincs dugva, de így is jellemző, hogy egy közeli fogyasztó bekapcsolása miatt ő is be szokott kapcsolni.
Hogy vannak a hátulján a kapcsolók beállítva? -
Átolvastam, fw update is felment már. Az itteni tippnek hála a sub is bekapcsol végre automatikusan.
Nálam szerencsére még nem búg/búgott. Fali aljzatba van egy védett elosztó dugva, abban csak a mélyláda meg az erősítő van. Néma csend üresjáratban eddig.
BBéci:
Mondtam olyat? De nem hiszem hogy golyót érdemlek érte, meg ezen kell rágódni a a topikban, mert le mertem írni. Én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest