- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz cimbi186 #47205 üzenetére
Várd meg a BF akciót, biztos lesz valami akciós! A J10 amúgy biztos jó lenne vagy az eggyel nagyobb J12 akár. Ha jól tudom a Klipsch R-120sw 90k körül lesz akciósan, ha az még belefér.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
renatto
őstag
válasz cimbi186 #47237 üzenetére
Ahogy érzed. ExtremeAudio előre 1 héttel bejelenti az akciókat, ami kb nov 15 lesz, onnan látható mi lesz és mondjuk az R-120 sokkal jobb/erősebb ezeknél. Amúgy edigital elvileg 15-én tartja.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
atom18
senior tag
válasz cimbi186 #48048 üzenetére
Mit értesz a kitűnőn azt hogy jó lesz vagy azt hogy ne vegyem mert annyival jobb?
Ez van most:
JBL ES 90 Front
JBL ES 25C center
JBL ES 30 surround
JBL ES250P SUB
úgy gondoltam, hogy a klipsch lenne a front az es 90 hátsó és az es30-ak oldalsók.
Amúgy én a jelenlegi szettemmel meg vagyok elégedve.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz cimbi186 #61678 üzenetére
Bármilyen munkát mondhattam volna, a szöveg lényege az volt, hogy ha kiragadsz bárkit bármilyen szakmából vagy környezetből, és beteszel egy másikba, akkor nem fog ahhoz magas szinten érteni, hiába elég idős, és az nem valós érv, hogy azért van igaza, mert idős. Utolsó alatt pedig azt értettem, hogy gondolj az utolsóra, akivel utaztál.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest