- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
válasz
benceb77 #76290 üzenetére
Hát ez, óriási
Egyrészt, hogy ez nem egyedi eset, másrészt, hogy házi barkácsolással orvosolható a probléma. Mondjuk pont nem így terveztem az évekre egy ekkora "minőségi" gyártó termékével. Továbbra sem szidom, de azért nah, micsoda szájíz ez már? Nem hiszem el, hogy nem kaptak sorozatos panaszokat ilyen tekintetben az évek alatt. Írtam minden irányba egy egy épkézláb segélykérő üzenetet. Hátha. Ha már legalább ilyen gyűrűket küldenének, kitudnám cserélni.Köszönöm szépen neked a figyelmességed és a tippjeidet! Ha odáig fajul a dolog, hogy magam gyűrűzök, lehet még keresni foglak privátban
-
HolyFire
aktív tag
válasz
benceb77 #4075 üzenetére
Tudatos vásárlónak érzem magam. Jelen esetben hibáztam hogy a gyártó oldalát nem néztem át...megbíztam a sok kampósorrú pajeszos 'kereskedőben'. Szerintem az nagyobb probléma hogy 2015/16-ra még mindig ott tartunk hogy tulajdonképpen azt hazudnak bármely cuccra amit csak akarnak...na én ezen vagyok kiakadva. Csak nézd meg az összes boltot ahol ezt lehet kapni amit a google kidob...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest