Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunddog
tag
Hali!
Lefuttattam AVR-en az audyssey setup-ot, megvolt a 8 mérés és nagyjából értek is mindent de lenne pár kérdésem.
Mérés elején a sub-ot halkítani kellett hogy 75 dB körül legyen de igy is -5öt javasol a subnál és ez kapcsolódik is a másik kérdéshez, hogy mindent beállított de a channel level az maradt az ami mérés előtti "egyéni" értékek voltak, azt nekem kéne beállítani arra ami kijött eredmény a setup végén? A sub szerintem így nagyon halk lesz.
Ja és még annyi hogy külföldi fórumokon olvastam setup utáni gondolatokat ahol azt írták ha "full band"-re rakja az audyssey akár melyik hangfalat akkor is érdemes min. 60 de inkább 80hz-re állítani őket akármilyen izmos is hangfal. Mire érdemes akkor állitani őket?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest