Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No ha minden igaz sikerült bezsákolnom egy Yamaha Aventage Rx-A3010-est.
Sikerült rátalálnom youtubeon olyan atmos tesztre ahol csak a magassági hangszórók szólnak.
Ha olyan gazdag lennék amilyen nem vagyok lehet nem érdekelne., de hogy azért költsek egy valag pénzt hogy a legnagyobb csatajelenetben is csak bele brummogjon valamit 2-3!!!!! percenként közbe meg halotti csönd, no neeeem. Inkább tényleg egy olyan használt ami remek sztereora is. Ha meg jobban kell a tér, kibővítem front high ra a 7.1 et. Lehet majd még az is többet fog ciripelni mint az atmos.
Ha belegondolok hogy némelyik atmos hangsugárzót milyen horror áron árulnak azért a kis cincogásért.
A legnagyobb hogy én meg mit össze aggódtam azért a losless atmosért. Annak oszt tök mind1 szólhatna akár vhs ről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VoidXs