Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
válasz
alex8379 #63709 üzenetére
Szia,
Nálam egy Marantz 7009-est cserélt egy Denon x4400h. Párhúzamot tudásban egyszerűen tudsz vonni, itt:
https://www.zkelectronics.com/compare/marantz-sr6014/usa/denon-avr-x4400h/usa/
Viszont amit én tapasztaltam a száraz adatok tudatában; a Marantz akár sztereo zenére is kellemesebb volt, lágyabb, finomabb. Viszont film közben a Denon egy másik liga, erőteljesebb, pattogósabb, határozott hangok. Nyilván a korkülönbség is ad hozzá de sokkal dinamikusabb és erőteljesebb ugyan azon a 5.2-es rendszeren hallgatva.
Ez az én fülem véleménye.
Ha van rá lehetőséged hallgasd meg valahogyan és egyből kiderül melyiket szeretnéd...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest