- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
MaUser
addikt
OFF
A Jamo-t mint példát írtam, ami remek marketinggel rendelkezik, de (ettől persze még vannak igen jó ár értekű modellejei, amik specifikus használat esetén szinte az egyetelen igazi jó vételek) szvsz nem az igazi ''hangfal''. Pl:E850 igazán szép, de nekem túl durva egy B&W 602-höz képet. De egyfajta minőséget képvisel és csalódni nem lehet benne. Átlagemberként pedig a katalódusa igazán követendő példa kellene hogy legyen.
ON
A hangfalakat nem én csináltam (szerencsére:) ). Egy ismerősöm tervezte. A hangszórók twm-ek, D'Appolito elrendezésben, merevített furnér (mdf túl drága lett volna sajnos) ház, réz tüskék, hs 900-as videoton módosított hangváltók a frontrészen a hátsók pedig 12db/oktávosak, a kábelezés olcsósága és lágy hagja miatt geil. Ha gondolod kerítek hozzá rajzot. Az igazi ktg. sajnos az asztalos munka, mivel csavarozni nem szabad és a ragasztás + kilencven sokos bemeccésekért igen komoly árat kérnek.:(
Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest