- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seat18
tag
válasz
cinemazealot #4309 üzenetére
Hasonló ötletből vettem egy dell netbookot én is. Már ott gebaszba ütköztem, hogy a kis terrás külső vinyómat nem tudta kezelni. Hiába volt benne ssd nem volt semmire jó. Én ehhez nem vagyok megszokva, hogy 1 perc alatt nyisson meg egy chromot. Ezért szeretnék egy asztalit. van feles beviteli eszközöm is, szóval ez lenne az ideális. Csak sajnos nem értek építéshez. Inkább csak hajtom a fogatot
Kiegészítve akkor az eddigieket, nem szeretnék rajta játszani max netezni,torrentezni.
Ui: 50 év alatt is kérek válaszokat
-
Seat18
tag
Valaki esetleg 50 környékén össze tudna nekem dobni egy konfigot ami szerver/letöltős gépnek lenne csak használva? Sajnos nem értek hozzá. Igazából csak a kevés fogyasztás lenne a cél. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- HP 460W-os szerver táp
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest