- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Necronom #5249 üzenetére
Nem, nem bonyis, viszont több helyen olvastam kompatibilitási problémáról.
Másik fórumban is írták, hogy az Asrock oldalán feltüntetteket próbálták ki, amivel tuti megy. Ezért kérdeztem itt is, hogy ki mivel használja, mert az tuti jó, kísérletezni nem akartam#stigma megadott minden választ, köszönöm.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Necronom #5211 üzenetére
Ha van egy 0-24-ben üzemelő géped, akkor telepítsd fel rá a no-ip update kliensét! Windows, Linux és Mac verzió is van.
-
alevan
őstag
válasz
Necronom #4399 üzenetére
Oprendszer mindenképp linux. Ha van tapasztalatod vele, akkor a neked tetsző disztrót használt, ha nincs akkor .... akkor ismerkedj vele
Fileok tárolására és megosztására owncloud. A funkcionalitását pluginekkel tudod kiegészíteni, mint a Colabora Online a dokumentumoknak.
Ha a fileokat az otthoni hálózatban hálózati mappaként szeretnéd elérni, samba használatát javaslom.
A noti ereje elég, de ajánlott a gigabit NIC. Illetve ha külső HDDk, akkor USB3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- HP 460W-os szerver táp
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest