Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Amire töltögetek az folyamatosan megy. Viszont amiről nézelődök az akkor kapcsol be, ha éppen nézi valaki. 2-3 naponta szoktam én, a családtagok meg alkalamanként. Amúgy én is jobban szeretem, ha folyamatosan megy. Mégha nincs kihasználtság.
#9653joydrv: Átlag használat mellett az jó ha 3-5w között fogyaszt. Gondolom nincs folyamatos random írás, mert akkor szipkázza az energiát.
-
joydrv
aktív tag
Szerintem minden nas úgy működik, hogy készenléti módba rakja a HDD-ket, ha nincs forgalom és "ébreszti" őket, ha szüksége van rájuk valamelyik proginak. A készenléti mód nem egyenlő a leállítással.
Nekem 3 nas van jelenleg. A legrégebbi mostanában lesz 11 éves. Még mindig az a két HDD van benne, amiket első körben vettem bele. Egy WD Red 1 TB és egy WD Red 2 TB.
Mindkettő 100/100. Ráadásul az 1 TB-os "csak" torrentezésre van, vagyis már milliószor volt írva, törölve.
A HDD-nek az a legfontosabb, hogy minél kevesebb teljes leállítás és újraindítás legyen.
Ezért nyírják ki sokszor nagyon gyorsan az asztali pc-k a őket és ezért mennek sok-sok éven át üzembiztosan a nasokban.
(Az asztali pc-be illik manapság már ssd-t tenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest