Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
hááát... elnézést kérek
Igazad van.
Keresgéltem, megnéztem ezt-azt és valóban, az árak a használt cuccoknál egészen fent vannak, ha a fogyasztást és a teljesítményt is nézem, meg a sok LAN és SATA csatit, akkor teljesen jó vétel.
...ha áfát valahogy vissza lehetne kapni, akkor még jobb lenne céges vételként elkönyvelve -
blaisegrille
csendes tag
Sziasztok! Hasonló cipőben járok én is. Ami számomra felmerül nas alaplap kapcsán az a memória. Nasnak nem lenne jobb egy ECC-s buffered/unbuffered ram? Az adathibák javítása végett. Én személy szerint nagyobb biztoságban érezném magam. Ti mit gondoltok?
Szintén nas építés, igazából már megvan minden. Adott egy ASUS P8H77-I LGA1155 lap, i7-3770, 2x4GB ram. Egy házat kell még cserélnem, de ez nem annyira sürgős, egyébként a jonsbo n2/n3-al szemezem.
TrueNas és Openmediavault között vacilálok, első nekifutásra feltettem a TrueNas scalet kipróbálni. Csináltam egy ZFS poolt, simán ment az nfs megosztás, linuxról rá is tudtam csattanni a datasetre.
Nektek mi a tapasztalatotok? Jobb lenne proxmox-ot feltenni és azon futtatni pl egy Openmediavault-ot, a zfs-t pedig kezelné a proxmox?? Láttam ilyen megoldásokat is.
Szeretnék mediaszervert is (Plex/Jellyfin/Emby), a trascode-ot egy quadro kártya végezné. Truenas Scale pl tud konténreket futtatni, de ez a megoldás valamiért nem tetszik annyira. Végső soron tök jó lenne, ha egy gépen meg lehetne oldani mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Kedvenc zene a mai napra
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Bestbuy játékok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest