Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
logineres
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ismerősömnek szeretnék egy homeszervert készíteni, amire szüksége van csak az Arr programok(sonarr,radarr,prowlarr), plex, torrent, Homeassistant, jellyseer, Cross-seed, illetve valami cloud tárhely, ahol megtud online nézni képeket, videókat, le és feltölteni, illetve másnak is kitudja publikálni linkben(esküvőket szokott fotózni) ez akár lehet nextcloud, zipline bármi csak lehetőleg gyors legyen és tudja ezeket a funkciókat.
Itthon nekem Proxmox+Lxc van megoldva a rendszer, neki pedig beállíttottam egy OMV-t, mert régebben ezt használta, de nem nagyon jött be neki. Szóval valami olyan rendszerrel szeretném megoldani, hogy amit beállítok utána ő viszonylag könnyen tudja frissíteni.
Mit ajánlanátok erre? Maradjon a proxmoxnál vagy valami alternatíva CasaOS, Cosmos, UmbrelOS, vagy runtipi jobb lenne neki? Egyiket se próbáltam még proxmox-on kívül, ezért nem is tudnom, hogy melyik felelne meg legjobban a célnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Ukrajnai háború
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó HP 1200W szervertáp HSTNS-PL11 + breakout board + tápkábelek
- APC Smart UPS 750RMI 1u magas rack-be szerelhető valós szinuszos szünetmentes vadiúj aksikkal eladó
- Szervertápegységek 800W, 1200W, 1400W, 1600W, 2450W, 2650W, 3400W
- APC Smart-UPS XL 48V (SU) Akkumulátor csomag
- 750W-3000W átalakított tápok eladóak (GPU és ASIC bányászatra is!)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest