Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
logineres
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ismerősömnek szeretnék egy homeszervert készíteni, amire szüksége van csak az Arr programok(sonarr,radarr,prowlarr), plex, torrent, Homeassistant, jellyseer, Cross-seed, illetve valami cloud tárhely, ahol megtud online nézni képeket, videókat, le és feltölteni, illetve másnak is kitudja publikálni linkben(esküvőket szokott fotózni) ez akár lehet nextcloud, zipline bármi csak lehetőleg gyors legyen és tudja ezeket a funkciókat.
Itthon nekem Proxmox+Lxc van megoldva a rendszer, neki pedig beállíttottam egy OMV-t, mert régebben ezt használta, de nem nagyon jött be neki. Szóval valami olyan rendszerrel szeretném megoldani, hogy amit beállítok utána ő viszonylag könnyen tudja frissíteni.
Mit ajánlanátok erre? Maradjon a proxmoxnál vagy valami alternatíva CasaOS, Cosmos, UmbrelOS, vagy runtipi jobb lenne neki? Egyiket se próbáltam még proxmox-on kívül, ezért nem is tudnom, hogy melyik felelne meg legjobban a célnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest