- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
perempe #1261 üzenetére
Ebbe a forumba a Kálmival vagyhogy írja, fel is akartam venni a kapcsolatot, úgy nézem ő gyakorlott a témában, mivelhogy épített is már 6 csatornásat ebből. Csak az a baj hogy adminhoz kötik a regisztrációt, az meg még nem fogadta el..
Igazából a kérdésem tök amatőr volt, és tudom hogy hülyeség ilyet kérdezni, de aki nem járatos a témában, attól szerintem elnézhető. Szóval hogy valami boltban kapható kacathoz tudjam hasonlítani, ezért tettem fel. Pl hogy egy 45-50 ezres yamahánál amiről olvastam olyanokat hogy valaki visszavitte mert zenét nem tudott rajta hallgatni, mivel jobb, vagy pl egy harman kardon avr szériába hova lehetne tenni, vagy na mégis...
Van nekem olyan ismerősöm, aki épített elég jó csöves erősítőt meg villamosmérnök, meg tudok szerezni még több embert is a témában, szóval ha oda jutok hogy valamiről eldöntöm hogy kell, akkor valószínűleg elég profi módon fogjuk megcsinálni. Szóval a táp túl lihegés annyira nem izgat, könnyen előfordul hogy túl lihegek én majd több mindent is. -
---Lasali---
Közösségépítő
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
KS - 25
Komplementer szimmetrikus 'AB' osztályú végerősítő. Rendkívül kicsi torzítási értékek és egyenletes frekvenciamenet jellemző rá, a zene úgy szól rajta, ahogy azt a hanghordozóra rögzítették.
25W/8 Ω, +/-27V tápfeszültség, 10 kΩ bemeneti impedanciaMi a véleményetek erről az erősítőről?
A vegfok.hu weblapon található, Járai Balázs féle holmi. Annó kértem tőle egy ajánlatot 5.1 es erősítő építésére, azt mondta 5 ilyen erősítőt pakolna össze.
Egyébként ez valami populárisabb kapcsolási rajz alapján készülhetett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest