- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TKSTAR TK905
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
Milyen ragasztót vegyek, ha fémet akarok üveghez ragasztani, és kb 2-3kg terhelést el kellene viselnie.
-
varmi2
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jobb festékazóró pisztolyt? Falfestéshez kellene, max 18k-ig bezáróan. Magyarországon megvásárolható kellene. Annyit találok árukeresőn meg a hasonló oldalakon, de nem értek hozzájuk, így nem tudom, hogy ennyi pénzből melyik a legjobb.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Lassan 2 éves a notebookom, és most hogy lassan lejár a gari, hozzá merek nyúlni. Most leszedtem az alját, és most így használom. Ma tettem egy kis hűtést is aláEnnig tterhelés nélkül is 90 fokos körüli volt a CPU-m. Most hogy alul pucér és alatta van a kis venti, lement a hőmérséklet 70 fok köré. Ez csak átmeneti megoldás. Szeretnék egy notebook hűtőt beszerezni, a tanácsotokat kérem, hogy meik a legjobb egy 17" notihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Eladó GARANCIÁLIS Fél-moduláris CHIEFTEC A-90 GDP-650C 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest