Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
szab.tam #26529 üzenetére
Sajnos nincs mert új házat építek és most a gép az asztalon van kiterítve. Több kép meg nem készült
A lényeg, hogy a ház hátulján pontosan akkora négyzetet vágtam ki amekkora a procihűtő.
Egyszerű fekete kartonból csináltam egy négyszög csatornát és hátulról betoltam neki
A csatorna két szemközti oldala néhány milliméterrel hosszabb és ez szépen becsúszik a lamella közé. Ez tartotta a helyén. -
-
RMZ250
senior tag
Tehát a lényeg, hogy közvetlen a tápról kell neki a 12v.
Okszi, köszönöm mindenkinek. -
RMZ250
senior tag
Hali, kérdezném tőletek, hogy az ilyen utólagos beépítésű világító kütyüket(ledcsík) hová kell bekötni
Nemsokára építek egy "házat" és 1-2 led kéne világításnak.
-
RMZ250
senior tag
Én nem értem minek ez a szócséplés, ezt nem ismeri senki?
Ez erre való, minek kísérletezni mindenféle szarral.http://szilor.hu/?wpsc-product=cavus-aerosol
-
RMZ250
senior tag
Én akkor is úgy látom, hogy egy kicsit túl van lihegve ez a dolog. 5 éve vettem egy noname flexet 4000ft-ért a vásárban. Csináltam vele 2 garázskaput, 25 méter kerítést, egy komplett könnyű szerkezetes garázst és még sok minden apróságot. Igaz, hogy nem 5 sec alatt vágta át zártszelvény hanem 15 alatt de így is kész lett. Az a lényeg, hogy nem kell ész nélkül nyomni neki. Még mindig tökéletesen működik. Ha 5 évente ki is kell dobni akkor is jobban megéri. Pár évente mindig van rá néhány ezres mint egybe kiadni 40-50 ezret. Hangsúlyozom ha valaki nagyüzemi körülmények között naponta tekeri a gépeket akkor oda kell a minőség, de ez egy házi barkács téma. Vékony lemezek, csövek, rácsok, plexik, stb. És most ne akarjunk itt beton födémet átütni meg tengerjáró hajót javítani.
-
RMZ250
senior tag
Na mi van
ez egy szerszám teszt oldal lett
-
RMZ250
senior tag
válasz
#10034944 #21575 üzenetére
Én is így gondoltam de nem akartam vitát kezdeni. (a kivitelezőnek)Bocsánat de borzasztóan rontja a képet az a kis szar a ház oldalán, tudom, hogy sok embernek minden fillér számít és nem engedhetünk meg magunknak több ezres csilli-villi ventiket de én akkor is belülre raktam volna.Még egyszer bocsi.
-
RMZ250
senior tag
válasz
viperabácsi #20451 üzenetére
Jó, de a két gép még csak véletlenül se ugyan az. Legalább is a bele(deszka, vga, hűtő).
Mindegy, én betettem volna egy valami dekoratív alapot és ráragasztottam volna az SSD-t. Ha már plexi az oldal.
Egyébként később én is fa házat szeretnék csinálni csak még gyűjtöm az ötleteket. -
RMZ250
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #20427 üzenetére
Lehet, de akkor is béna. Szerintem, de ez nem számít.
-
RMZ250
senior tag
válasz
viperabácsi #20425 üzenetére
Ezt nem értem
Ami mozog, rezonáltathatja a házat az csavarozva van ami meg gyakorlatilag olyan mint egy darab fa az meg gumiban -
RMZ250
senior tag
Üdv.
Szeretnék tenni a ház oldalára egy 400mm körüli ventit. Lehet ilyet venni valahol?
Az Aerocool-nak van ilyen óriásventis háza de én házat magamnak szeretnék csinálni.
Előre is köszi. -
RMZ250
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest