- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Akcok94 #37037 üzenetére
Nem értem kérdésed.
A gyári lakkréteget szeretném róla eltávolítani
Szerk.: (#37038) FatalEror: Ok, értem, köszi! Először 1000-2000-res csiszoló papírra gondoltam, de azzal a betűkből nem tudnám kicsiszolni!
Am mit tudtok erről a nikkelezési folyamatról? Mennyire tartós? Kicsit félek tőle, hogy nem lesz tükör fényes, na meg hogy majd lepattog róla a nikkel réteg
-
FatalEror
addikt
válasz
Akcok94 #35372 üzenetére
Szerintem nem kell hozzá 3 pin,mivel 2 db az az amiről áramot kap,ugye a piros,és fekete!A harmadik pedig asszem sárga szokott lenni,és arról lehet fordulatot állítani asszem,de a működését nem korlátozza,nézz meg egy gyári ventit,hogy hol megy a fekete-piros vezeték,és aszerint kösd egy csatiba majd úgy dugd rá az alaplapra.
-
TREBRON82
csendes tag
válasz
Akcok94 #35129 üzenetére
Véleményem szerint (ami nem szentírás), jobb a vékonyabb lemez, még a 0.5mm-nél vékonyabb vaslemez is jó, ha nem a legjobb, könnyen hajlítható, alakítható, reszelhető, vágható, szegecselhető, hegeszthető, sőt, ponthegeszthető.
Tartása és ereje pedig a hajlításokban, élekben, hosszanti "nútolásban" lesznek.
Példa: van egy A4-es papírlapod, önmagában erőtlen, de ha harmonikaszerűen meghajtogatod, máris sokkal erősebb lesz, önsúlyánál többet is meg tud tartani.
Mondom mindezeket édesapám autókarosszérialakatos múltjából fakadóan. Fater mindent legyártott nekünk fémlemezből.
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
Akcok94 #35095 üzenetére
pedig ennél többet nem nagyon lehet segíteni
itt az én verzióm, ami már készen van -
törölt tag
válasz
Akcok94 #30982 üzenetére
Nem akarok több ventit, a vinyónak meg nem is kell, ráadásul hűtődobozba fog kerülni. Az alsó szellőzőventi pedig csak félig fúj a kártyára, mert a táp miatt nem lehet odébb tenni és így a másik fele felfele fúj pont rá a vinyó dobozára. Nem sok, de el fog menni vele.
A Z11 meg szép, de nekem nem jön be. Sima, letisztult, egyenes házra gondoltam. Mint mondjuk a Silencio 650 és hasonlóak. Használtan keresek és max 15-ért.
-
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Akcok94 #30575 üzenetére
Én pl női harisnyát szoktam használni az a kedvencem.
Félretéve a viccet attól függ mit szeretnél, bár a harisnyák elég jól tágulnak, de érdemes megfelelő méretet keresni ebben a témában. Ezenkívül zsugorcsövek terén nincs tapasztalatom, én olyat használok mindig ami otthon van.
))
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest