- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28295 üzenetére
Ezek startból elvetve....ha találnék még egy ocz ramhűtőt akkor jó lenne mert x79 lapon ugye két oldalt vannak a ramok. Hát ha már az enzotech ugy csinálta azokat a ramhűtőket vszinű valamire csak jók...
amúgy énis gondolkodtam a ramsüniken csakhát nem tudom elférne e 4-4 ram egymás mellett sünikkel együtt...
Hát nem tudom ezt tody megtudná e csinálni, az a másik, hogy azért az árért már gyárit is lehetne rendelni...
Esetleg valami szép ramsünik aztán lefűrészelni őket...? Mondjuk patriot viper stilusban
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest