- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Még annyit hogy célszerű ellenőrizni a rendszer töltöttségét.
Egy vas csöves fűtési rendszer acél lemez radiátorokkal víz nélkül rohadt gyorsan tud rozsdásodni, és könnyen lehet hogy csak az első felfűtésig nem fog csepegni valahol.Én már volt hogy hegesztettem be lyukas radiátort, és jó is volt (ráengedtem a víz hálózati nyomást) aztán pár hónap múlva egy másik pontján kezdett folyni. A bekötő csövét meg kétszer vágtam vissza mert annyira el volt vékonyodva hogy berogyott a cső fala a menetmetsző alatt.
Szóval lényeges hogy fűthető legyen az épület, és olyan dumának nem kell bedőlni hogy csak azért lett leengedve hogy nem fagyjon el egy esetleg lakatlan épület. Mert lehet hogy már el volt valamikor csak nem javították.
Akkor most lakás vagy ház?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Garanciális LIAN LI O11 Vision E-ATX TG fehér
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest